Prinsenpaar Rob en Jannie heersen over 't Hopse Zelfkantrijk.
Prinsenpaar Rob en Jannie heersen over 't Hopse Zelfkantrijk.

Prins Rob d'n Twèdde nieuwe Prins in Hops

Carnaval 592 keer gelezen

HAPS | In een bomvolle Kiepekôj 'De Posthoorn' in Haps is zaterdag Prins Rob d'n Twèdde tevoorschijn gekomen als de nieuwe heerser over 't Hopse Zelfkantrijk. Prins Rob heet in het dagelijkse leven: Rob Meulenpas.

In het voorprogramma van het Prinsenbal werden twee dansen gepresenteerd door de Zelfkanthennekes. Het befaamde Hops Praotje was weer doorspekt met de nodige humor en hilariteit uit het dorp. In de pauze werd het toneel omgebouwd om de finale, de Prinsonthulling, nog extra kleur te geven. Toen echter het licht uitviel en er alleen nog maar bliksemschichten, een donderslag, een plof en een knal te zien en te horen waren, werd het duidelijk voor de bomvolle Kiepekôj dat de nieuwe heerser van de Zelfkant in de startblokken zat. Onder luid applaus presenteerde Prins Rob zich voor de Hapse hanen en hennen als de nieuwe Prins uut Hops. De lijfspreuk van Prins Rob d'n Twèdde is: "Hane en Henne, 't belangriekste ding, kiep on smiling!"

Prinsenreceptie
Alle hanen, hennen, ander gevogelte, bekenden, kennissen en vrienden die Prins Rob en Prinses Jannie willen feliciteren zijn welkom op de Prinsenreceptie op zondag 17 februari vanaf 11.11 uur in zaal De Posthoorn in Haps.

Uit de krant