Heerenlanden Events presenteert in samenwerking met Kloster Graefenthal:
'Frühling am Graefenthal'
Heerenlanden Events presenteert in samenwerking met Kloster Graefenthal: 'Frühling am Graefenthal'

Vier het voorjaar met ‘Frühling am Graefenthal’

Commerciele berichten 894 keer gelezen

GOCH | De dagen worden langer, De knoppen aan de bomen zullen opengaan. De zon laat zich wat vaker zien, het voorjaar komt eraan. Dat gaat gevierd worden met ‘Frühling am Graefenthal’. Ruim 40 deelnemers zullen komend weekend het prachtige landgoed Graefenthal omtoveren tot een unieke en sfeervolle fair. En dat allemaal net over de grens bij Gennep. 

Je vindt de mooiste schatten en vondsten uit onder andere België, Frankrijk en Engeland, van stoer tot industrieel en van sober tot romantisch. Of ga op zoek naar een leuke woonaccessoire of iets moois voor in je tuin? Kom snuffelen en struinen en geniet op het gezellige terras van Kloster Graefenthal van verse koffie, lunch en diverse lekkernijen. 

Nabij Goch, tussen Asperden en Kessel, ligt het voormalige Kloster Graefenthal. Het in 1248 door graaf Otto II van Gelre gestichte klooster heeft een boeiende, eeuwenoude geschiedenis en heeft zijn charme niet verloren. 

Openingstijden:
Zaterdag 18 en zondag 19 mei van 10:00 tot 16:30 uur. Entree: € 5,00, kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren is gratis. Adres: Maasstrasse 48-50, 47574 Goch, Duitsland

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant