Nienke Vloet treedt op tijdens Extravaganza op 29 februari en 1 maart op het Elzendaalcollege Boxmeer.
(Foto: Roland Thonen)
Nienke Vloet treedt op tijdens Extravaganza op 29 februari en 1 maart op het Elzendaalcollege Boxmeer. (Foto: Roland Thonen) Foto:

Extravaganza op Elzendaalcollege Boxmeer

Event 842 keer gelezen

BOXMEER | Kom genieten van sprankelende optredens tijdens Extravaganza op Elzendaalcollege Boxmeer. Op donderdag 29 februari en vrijdag 1 maart nemen leerlingen het publiek mee op een muzikale wereldreis. Nienke Vloet doet al voor de zesde keer mee: “Ik kan wel stellen dat het de perfecte plek is voor leerlingen van het Elzendaalcollege om hun creatieve eigenschappen binnen muziek, mode, dans en theater ten toon te stellen aan publiek.”

Extravaganza vindt plaats op Stationsweg 38 in Boxmeer om 19.00 uur. Iedereen is welkom en de entree is gratis. 

Stedentrip
Het thema waar de leerlingen dit jaar mee werken is ‘City to City’. De steden over de hele wereld vormden de inspiratiebron voor verschillende muziekstukken, songs, modeontwerpen, dans en een theatermonoloog.

Docent Susan Peters begeleidde de leerlingen voor deze avond: “We vliegen samen met het publiek de hele wereld rond. Naar Amsterdam, New York, Tokio en Parijs. Om de laatste trein naar Londen te nemen en uiteindelijk weer in Boxmeer te arriveren. Leerlingen laten zien waar zij goed in zijn en waar hun passie ligt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant