Kerstpakket.
Kerstpakket. Foto: Ties van Dooren

Kerstpakkettenactie van gezamenlijke kerken Cuijk

Human Interest 509 keer gelezen

CUIJK | De kerken in Cuijk houden ook dit jaar weer hun gezamenlijke kerstpakkettenactie. Dit alles onder het motto 'Met elkaar en voor elkaar'. Deelnemers kunnen hun eigen kerstpakket inleveren, zelf een pakket samenstellen, boodschappen afgeven of geld doneren.

Met losse boodschappen worden pakketten samengesteld voor mensen die het sociaal, financieel of door ziekte moeilijk hebben. Dit gebeurt door een oecumenische werkgroep, die geholpen wordt door de kerken van Cuijk, de Vincentiusvereniging, Caritasisnstelling en Merletcollege.

Manden
In de kerken staan in de maand december manden klaar waarin losse artikelen verzameld worden. Losse artikelen zijn bijvoorbeeld koffie, thee, soep, pasta, pastasaus, rijst of broodbeleg. Op 13 december is er tussen 19.00 en 21.00 uur ook de gelegenheid om een kerstpakket te komen brengen naar de Herberg aan de markt in Cuijk. Op zaterdag 14 december tussen 10.00 uur en 15.00 uur staan bij Coop en de Jumbo in Cuijk vrijwilligers klaar om de levensmiddelen in ontvangst te nemen. Info: Ton Kwant, tel. 06-28436791

Uit de krant

Uit de krant