Ashley vraagt haar Corrie ten huwelijk in de talkshow Khalid & Sophie.
Ashley vraagt haar Corrie ten huwelijk in de talkshow Khalid & Sophie. Foto: Jos Gröniger

Ashley vraagt Corrie op tv ten huwelijk

Human Interest 6.392 keer gelezen

GENNEP / HILVERSUM | Een mooier moment had ze niet kunnen uitzoeken. Aan de tafel bij Sophie Hillebrand (van Khalid & Sophie) heeft transgender Ashley van Dieten partner Corrie Beer uit Gennep ten huwelijk gevraagd. Het aanzoek bezorgde de studiogasten en de kijkers thuis een kippenvelmoment.

Corrie en Ashley waren vanavond bij Khalid & Sophie te gast om de uitzending van documentaire film Corrie (vrijdagavond om 22.19 uur bij 2DocKort) toe te lichten, en natuurlijk ook om te vertellen over het leven van de partner van een transgender. Corrie, een productie van filmmaakster Marieke Widlak ging vorig jaar september in première tijdens het filmfestival.

Anderhalve week geleden werden Corrie en Ashley benaderd door de redactie van de talkshow op NPO1. Niets vermoedend schoof het Gennepse paar vanavond aan, aan de tafel bij presentatrice Sophie Hillebrand. Nadat Corrie niets vermoedend vertelde over haar ervaringen stelde Sophie Ashley de vraag hoe dankbaar zij was dat haar partner de ruimte bood haar gevoelens te uiten. Daarmee gaf zij Ashley de voorzet om haar vooraf bedachte plan uit te voeren. Zij ging op de knieën en haalde een ring tevoorschijn en vroeg geëmotioneerd: “Wil je met me trouwen?” Met champagne en een echte bruidstaart werd het aandoenlijk aanzoek gevierd.

Corrie vertelde de Kliknieuws-redactie compleet verrast te zijn. “Ik heb dit helemaal niet zien aankomen. Omdat we beiden al een relatie hebben gehad had ik niet verwacht nog eens te trouwen, maar nu voelt het idee straks te trouwen ongelofelijk heerlijk. We willen samen heel oud worden.”

Ashley verraste Corrie met het huwelijksaanzoek.
Ashley en Corrie.
Corrie aan het woord over het leven van de partner van een transgender.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant