Grote Hobbymanifestatie op zondag 8 maart in De Wingerd in Sevenum.
Grote Hobbymanifestatie op zondag 8 maart in De Wingerd in Sevenum.

Grote Hobbymanifestatie op zondag 8 maart in De Wingerd in Sevenum

Kunst en cultuur 560 keer gelezen

SEVENUM | Hobbyshop Nellie Snellen houdt op zondag 8 maart weer een grote creatieve Hobbymanifestatie in Cultureel Centrum De Wingerd in Sevenum. Deze manifestatie begint om 10.00 uur en duurt tot 16.30 uur. De entree is vrij. Aan deze creatieve hobbyshow werken ruim 25 landelijk bekende auteurs en demonstratices mee. Zij laten iedereen kennis maken met diverse hobby-technieken en trends voor het komend voorjaar.

Tijdens de Hobbymanifestatie in De Wingerd (Maasbreeseweg 2) presenteert Nellie haar nieuwste technieken en producten, zoals diverse Dies, stempels, embossing folders plus twee nieuwe producten namelijk de magnetische snijmat en de 'magnetic stencil colouring set'. Naast demonstraties door het eigen demo-team zijn er ook dit keer weer allerlei demonstraties met de nieuwste producten van andere aanbieders, zoals Lene Design uit Denemarken. Natuurlijk zal ook Leane de Graaf er weer zijn op haar vertrouwde plekje. De nieuwste producten van Marianne Design worden weer gedemonstreerd en nog veel meer.
Wie enkele nieuwe producten van Nellie wil uitproberen, kan aanschuiven bij één van de workshops. Deelname hieraan is gratis.
Natuurlijk is er ook weer een Eurokraam met allerlei aanbiedingen. Elke hobbyist krijgt bij binnenkomst bovendien een goed gevulde goody-bag met daarin leuke verrassingen. De winkel van Nellie Snellen is tijdens de Hobbymanifestatie geopend.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant