De Cuijkse schrijfster Marja Baas.
De Cuijkse schrijfster Marja Baas. Foto: Stichting OpenUitgeverij

Cuijkse schrijfster Marja Baas debuteert met kinderboek ‘Peter & Annelies’

Kunst en cultuur 220 keer gelezen

CUIJK | Marja Baas publiceerde eind januari haar eerste kinderboek, 30 jaar nadat ze het oorspronkelijke verhaal schreef. De schrijfster woont sinds 2012 in Cuijk. In 1991 begon zij met het schrijven van het kinderboek met de titel ‘Peter & Annelies’. 

“Peter en Annelies was lange tijd het favoriete kinderboek van mijn jongste dochter.” Onlangs stak ze het verhaal in een modern jasje en werd het geïllustreerd uitgegeven door Stichting OpenUitgeverij. Marja’s langgekoesterde droom kwam daarmee eindelijk uit. Het kinderboek draait om Peter en zijn zusje Annelies, die allerlei spannende avonturen beleven op de boerderij, op school en op vakantie in Frankrijk. De illustraties zijn verzorgd door Tirza Haasnoot, tevens debutante op het gebied van het illustreren van kinderboeken.

Meer informatie
Het boek ‘Peter & Annelies’ kost 19,95 euro. Binnen het Land van Cuijk is het boek verkrijgbaar bij The Readshop in Cuijk en Van Dinter in Boxmeer. Meer informatie over Marja en haar boek is te vinden op haar website www.marjabaas.nl 

Het boek 'Peter & Annelies'.

Uit de krant

Uit de krant