Harmonie Unitas et Fidelitas geeft met fanfare Vriendenkring uit Oeffelt (foto) een concert in zaal Pica Mare.
Harmonie Unitas et Fidelitas geeft met fanfare Vriendenkring uit Oeffelt (foto) een concert in zaal Pica Mare. Foto:Gertjan Bardoel

Harmonie en fanfare samen op de planken in Pica Mare

Kunst en cultuur 1.783 keer gelezen

GENNEP | Harmonie Unitas et Fidelitas uit Gennep en Fanfare Vriendenkring uit Oeffelt verzorgen zondagmorgen 26 maart een gezamenlijk concert in zaal Pica Mare In Gennep.

Harmonie Unitas et Fidelitas heeft de afgelopen maanden al meerdere keren van zich laten horen. Regelmatig vragen zij muziekverenigingen uit de buurt om hen te ondersteunen. Afgelopen oktober speelden zij een mini-Promsconcert samen met zangvereniging Caecilia uit Ottersum. Deze keer is Fanfare Vriendenkring gevraagd om samen met hen een concert te geven. Ook zijn gastmuzikanten gevraagd om voor dit concert de gelederen te versterken. Fanfare Vriendenkring uit Oeffelt heeft net als de harmonie leden van jong tot oud. Zij vinden het leuk om met andere verenigingen samen te spelen om zo de onderlinge banden te onderhouden. Fanfare Vriendenkring speelt onder andere Utopia, de klassieker Het Dorp en het stoere Formule 1 Theme. Ook is er een verrassingsact.
Harmonie Unitas et Fidelitas speelt nummers als het stevige Sleeping Sun van de Finse Metalband Nightwish en het vrolijke Selections from Sing uit de bekende tekenfilm. Unitas et Fidelitas is bezig met nieuw repertoire en laat al vast een klein stukje horen.
Het gratis concert in zaal Pica Mare begint zondag om 11.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant