Naast de bekroonde boekenreeks en de filmhits is de leukste meester van Nederland nu eindelijk live in het theater te bewonderen.
Naast de bekroonde boekenreeks en de filmhits is de leukste meester van Nederland nu eindelijk live in het theater te bewonderen. Foto: Annemieke van der Togt

Populaire Mees Kees gaat theater in

Kunst en cultuur 523 keer gelezen

CUIJK | Naast de bekroonde boekenreeks en de filmhits is de leukste meester van Nederland nu eindelijk live in het theater te bewonderen. In ‘Mees Kees op kamp (8+)’ beleeft hij allerlei spannende avonturen. Op zaterdag 24 februari komt hij met zijn klas naar Schouwburg Cuijk.

In de musical gaat Mees Kees met zijn klas op kamp naar de duinen. Harstikke leuk, maar schoolhoofd Dreus wil dat het vooral een leerzame werkweek wordt en geeft hem een dichtgetimmerd werkplan mee. 

Maar Mees Kees zou Mees Kees niet zijn als hij zelfs van het werkplan van mevrouw Dreus een geweldig kamp weet te maken! Zwemmen is toch ook werken? En een zeester zie je toch het beste in de zee in plaats van in een museum? Zo geeft Mees Kees altijd weer zijn eigen draai aan alles wat op zijn pad komt.

Luuk Haaze
Mees Kees wordt vertolkt door Luuk Haaze. Hij speelde eerder in musicals als ‘Spring Awakening’, ‘Soldaat van Oranje’ en vertolkte tot voor kort nog de rol van Eugene in de hitmusical ‘Grease’.

Het script en liedteksten zijn in handen van Allard Blom, Martin Michel tekent voor de regie en choreografie, Marnix Wetzer zal de muziek produceren voor deze nieuwe musical. Evenals bij de bioscoopfilms is Mirjam Oldenhave, schrijfster van de boekenreeks, nauw betrokken bij de ontwikkeling van de musical.

‘Mees Kees op kamp (8+) is zaterdag 24 februari te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl

In ‘Mees Kees op kamp (8+)’ beleeft hij allerlei spannende avonturen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant