Afbeelding
Foto:

Cabaretier Arjan Kleton met Sluitingstijd in Theater Myllesweerd

Kunst en cultuur 484 keer gelezen

MILL | Er staan dit seizoen nog heel wat theatershows op het programma in Myllesweerd in Mill. Het betreft zoals gebruikelijk een gevarieerd aanbod, van muziek tot cabaret en van films tot kindervoorstellingen. Vrijdag 8 maart belooft het vanaf 20.15 uur weer een avondje lachen te worden met cabaretier Arjan Kleton. Nog nooit is het woord sluitingstijd zo beladen en actueel geweest als de laatste tijd. De avondklok; op de klok naar huis racen om nog net op tijd binnen te zijn, op afspraak winkelen (hoe laat ook alweer?) en kunnen we nog een biertje bestellen? Bovendien leven we in Nederland sowieso nogal op de klok. Gelukkig vergeten we tijdens een avondje stappen wel allemaal de tijd. Naarmate de avond vordert, hoe minder de klok een rol speelt. En hoe lekker is dat! Als barkeeper maakte Arjan Kleton dit regelmatig mee. Vooral tegen sluitingstijd. Na het laatste rondje is niets meer wat het lijkt.

In ‘Sluitingstijd’ neemt Arjan je mee naar de gekste taferelen, bijzondere ontmoetingen en brutale gasten aan de bar die nog net na de laatste ronde, toch nog dat laatste biertje willen bestellen. Nog ‘even’ dat ellenlange onzinnige verhaal willen afmaken of juist nadat ze de hele avond muurbloempje hebben gespeeld, dan toch net voor sluitingstijd de moed hebben gevonden om de dansvloer op te gaan. En dan vervolgens net zolang door blijven dansen tot het licht al lang weer aan is. Misschien is het dan toch tijd om naar huis te gaan? Volgens Arjan niet; er is namelijk altijd wel ergens een ‘after-party’!

Last but not least: na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails voor het publiek in de bar van het theater. Dé ideale after-party.

Tickets kosten 15,- euro en zijn zowel online via de agenda op www.myllesweerd.nl te boeken als af te halen aan de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3.Deze show is net als veel andere shows ook te boeken met een theaterdiner vooraf bij ’t Centrum tegenover Myllesweerd. Voor 23,50 euro geniet je voor de show van een voor- en hoofdgerecht. Reserveren hiervoor kan ook via de agenda op www.myllesweerd.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant