Groepsfoto Speelgroep Boxmeer seizoen 2022-2023
Groepsfoto Speelgroep Boxmeer seizoen 2022-2023 Foto: Rob Daanen

Speelgroep Boxmeer: ‘Menu Surprise’

Kunst en cultuur 1.805 keer gelezen

BOXMEER | Dit jaar bestaat Speelgroep Boxmeer precies 75 jaar!! Om dit jubileum in grootse stijl te vieren brengen we een zeer fraai avondvullend stuk op de planken. In dit stuk zullen nagenoeg al onze leden zich in een rol kunnen presenteren aan het publiek. Het wordt weer lachen, gieren en brullen in deze klucht geschreven door Mart Moors.

Het verhaal speelt zich af in het gebouw waarin nu restaurant “De Gevulde Snoeshaan” is gevestigd. Voorheen was dit gebouw een snackbar. Dat brengt voor Gaston de Kroon, de nieuwe eigenaar, veel problemen met zich mee. Hij doet er alles aan om van “De Gevulde Snoeshaan” een stijlvol en chique restaurant te maken. Maar met lui en brutaal personeel, problemen in de organisatie, de meest bizarre gasten en een chronisch gebrek aan toiletpapier is dat geen gemakkelijke opgave…. Een garantie voor de meest komische en hilarische situaties, waarin uw lachspieren op de proef zullen worden gesteld.

De uitvoeringsdata zijn op vrijdag 29 maart en zaterdag 30 maart in het Paasweekend. Op beide avonden zullen de voorstellingen starten om 20.15 uur.

Kaarten voor de voorstelling à € 15 per persoon zijn te koop via de website van De Weijer te Boxmeer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant