‘The Best of Britain’ mag zich verheugen op een nog steeds groeiende belangstelling en zet opnieuw een avondvullend muziekspektakel op de planken met de allergrootste hits uit Groot-Brittannië.
‘The Best of Britain’ mag zich verheugen op een nog steeds groeiende belangstelling en zet opnieuw een avondvullend muziekspektakel op de planken met de allergrootste hits uit Groot-Brittannië. Foto: Carla Gorter Fotografie

Best of Britain brengt de beste Britse muziek

Kunst en cultuur 578 keer gelezen

CUIJK | ‘The Best of Britain’ mag zich verheugen in een nog steeds groeiende belangstelling en zet opnieuw een avondvullend muziekspektakel op de planken met de allergrootste hits uit Groot-Brittannië. Zaterdag 9 maart komt de tributeband, met onder meer Syb van der Ploeg en Maarten Peters, naar Schouwburg Cuijk. 

Zangers Syb van der Ploeg, Brenda Bee en Maarten Peters en hun vijf topmuzikanten zorgen voor nostalgie, maar spelen ook zeker recente wereldhits, tijdens een spetterende muzikale show in een heerlijk ongedwongen sfeer. 

Muziek van The Beatles tot Coldplay en van de sixties tot nu passeert de revue en leidt tot een swingend feest van herkenning.

Kaartverkoop en meer informatie: schouwburgcuijk.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant