Masterclass Metameer: ontdek of tweetalig onderwijs iets voor jou is?
Masterclass Metameer: ontdek of tweetalig onderwijs iets voor jou is? Foto: Metameer

Tweetalig onderwijs op Metameer ook iets voor jou?

Onderwijs 224 keer gelezen

BOXMEER/STEVENSBEEK | Speciaal voor groep 8-leerlingen organiseert Metameer masterclasses tweetalig onderwijs. Deze kinderen kunnen in een middag op een leuke manier ervaren hoe het voelt om in het Engels les te krijgen. De masterclasses zijn te volgen woensdag 9 februari op locatie jenaplan Boxmeer en woensdag 16 februari op locatie Stevensbeek. 

Op de locatie Stevensbeek is er een masterclass tweetalig havo/vwo. Bij locatie jenaplan Boxmeer is er een masterclass voor tweetalig vmbo, tweetalig vmbo-t/havo en een masterclass voor tweetalig havo/vwo. Veel kinderen kiezen voor tweetalig onderwijs na hun ervaring met de masterclass. Het is leuk en spannend in het begin om meteen Engels te praten. Docenten helpen je goed het juiste woord te vinden en goed uit te spreken. Ze leggen uit op een manier zodat jij het snapt.

Wereldburgers
Tweetalig onderwijs is méér dan alleen Engels spreken. Je leert meer over de wereld om je heen. Je werkt veel samen en komt in contact met leerlingen uit het buitenland tijdens leuke projecten. Dagmar Sampers, tweetalig jenaplan Boxmeer, vertelt: “Tweetalig onderwijs (Tto) was een goede keuze en ik leer er veel van, tto is een aanrader.”
Info en aanmelden via Metameer.nl

Uit de krant