Hier kun jij vast wel iets moois vinden om die cheque aan te besteden.
Hier kun jij vast wel iets moois vinden om die cheque aan te besteden.
MAAS DRIEHOEK TOURSPEL

Ga jij het tourspel winnen? ‘We hebben een breed aanbod, met fietsen voor iedere leeftijd en elk type gebruiker’

Sport 7 keer gelezen

Ben jij de grootste wielerkenner in de regio? Weet jij de meeste punten in het Maas Driehoek tourspel bij elkaar te sprokkelen? Dan win jij een waanzinnige cheque van Hans Lemmens Tweewielers, ter waarde van maar liefst €999,-! Een duizelingwekkend bedrag waarmee je natuurlijk je eigen wielercarrière een impuls kan geven. Een korte etappe door de vernieuwde showroom aan de Gildekamp in Cuijk geeft alvast een impressie van hoe jij binnenkort voor die gele trui kan gaan.

Het is hier waar de sportfietser zijn hart kan ophalen. Snelle modellen van TREK, Cube of Cannondale, allen staan ze te poppelen om flink op de staart getrapt te worden. Meer fan van rondvliegend grind en laaghangende stofwolken? Hans Lemmens Tweewielers kent tevens een groot aanbod in mountain- of gravelbikes, ideaal voor als je graag buiten de gebaande paden gaat. 

De volledig opgeknapte bovenverdieping van de ruim 1850 vierkante tellende showroom is het walhalla voor de wielersporter. “We bieden hier zelfs een zeer uitgebreide fietsmeting van Shimano aan,” vertelt Caroline Lemmens enthousiast. “Hierbij maken we gebruik van geavanceerde meetapparatuur, die ervoor zorgt dat jouw nieuwe fiets perfect bij je past.” Is jouw racefiets al nagenoeg perfect? Hier vind ook de juiste onderdelen om tóch nog een paar grammetjes van het totaal gewicht af te snoepen. Wie zei daar iets over een nieuwe persoonlijk record?

Die prachtige cheque kan natuurlijk aan van alles besteedt worden. Wat dacht je van de hoogste kwaliteit aan accessoires, om zo sneller, veiliger én comfortabeler de rondes te rijden. Van bidons en flitsende kleding tot lichtgewicht onderdelen en de oude vertrouwde tring-tring fietsbel, het aanbod is nagenoeg oneindig. Caroline: “Onlangs hebben wij flink vernieuwd in ons aanbod aan regenkleding. Nu is het nog lekker zomers en zonnig, maar het weer kan zo omslaan. Dan is het fijn om goede, ademende regenkleding te hebben. Je wilt toch droog aankomen!”

Het Zand
Krijg jij het voor elkaar om in die enorme showroom toch niet te vinden wat je zoekt? Dan hebben Caroline en haar collega’s goed nieuws. Sinds een half jaartje is de locatie aan Het Zand in Cuijk geopend. In deze showroom worden de topmerken Cortina en Alpina uitgebreid in de spotlight gezet. “De fietsen van Cortina en de kinderfietsen van Alpina worden hier gepresenteerd in een kleurrijke sfeer. We zijn één van de eerste Cortina-dealers in Nederland waar je dit opvallende, eigenwijze, kleurrijke concept kunt bewonderen,” vertelt Caroline trots. “We hebben een breed aanbod, met fietsen voor iedere leeftijd en elk type gebruiker: van een eerste kinderfiets tot trendy dames- en herenfietsen. Daarbij zijn natuurlijk ook tal van bijpassende accessoires te vinden in onze ruim opgezette winkel.”

Ga jij winnen?
Kortom, of je daadwerkelijk ambities hebt als profrijder, of gewoon een nieuwe fiets zoekt met wat accessoires, bij Hans Lemmens Tweewielers kun je die cheque van €999,- ongetwijfeld goed besteden. Nu enkel een beter scoren dan de andere deelnemers. Moet lukken, toch?

Uit de krant

Uit de krant