Tim van Schadewijk (FC Uden) dribbelt met de bal
Tim van Schadewijk (FC Uden) dribbelt met de bal Foto: voetbal-shoot.nl

5E: Wie wordt “Best of the Rest”; DWSH ‘18, Odiliapeel of SV Olland?

Voetbal 167 keer gelezen

Met nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop lijkt FC Uden al in een zetel te zitten op weg naar de titel. In de 9 wedstrijden liet FC Uden nog geen punt liggen waar de concurrentie al 10 verliespunten heeft. Alleen een enorme inzinking of een totale vormcrisis de rest van het seizoen lijken nog roet in het eten te kunnen gooien. Daarom de terechte kop  Wie wordt “Best of the Rest”.

DWSH ‘18 naar Nederwetten
DWSH ‘18 verloor laatste zondag in de blessuretijd van Boerdonk met 3-4. Hiermee kwam een einde aan de reeks thuisoverwinningen in het lopende seizoen. Dat deed pijn in Wilbertoord en St Hubert want ook zag men FC Uden weer verder uitlopen. DWSH ‘18 gaat op bezoek bij Nederwetten dat vorige week de kracht van FC Uden ervoer en maar liefst 11 tegendoelpunten moest incasseren. .

VCO ontvangt Keldonk
VCO speelt door wat blessures in de selectie de laatste weken wat onder het gewenste niveau en is afgezakt naar de onderste middenmoot.
Keldonk is een maatje te klein voor de top 3 maar staat stevig in de middenmoot. Komende zondag in ‘t Oventje ‘ dus een interessante wedstrijd waar VCO bij winst Keldonk tot op een punt nadert.

Odiliapeel al voor de tweede keer tegen OKSV
Doordat Odiliapeel al een wedstrijd voor de 3e periode speelde treft het OKSV nu al voor de tweede keer. De eerste wedstrijd tussen beide ploegen was in Overlangel en werd door Odiliapeel eenvoudig met 0-2 gewonnen. Dat was wel in de fase dat Odiliapeel nog ongeslagen aan kop ging en daar is inmiddels al flink verandering in gekomen.

WHV naar Boerdonk; FC Uden ontvangt Fiducia
WHV speelt de laatste weken wat stabieler, maar een overwinning zit er nog telkens net niet in. Tegenstander Boerdonk weet van zichzelf dat ze wisselvallig zijn dus wie weet kan WHV het eens treffen komende zondag. FC Uden speelt wederom thuis en hier kunnen we wel een 1 op het toto-formulier invullen aangezien nummer 9 Fiducia op bezoek komt.

Programma Speelronde 10

VCO-Keldonk 
SV Olland-Elsendorp
Nederwetten-DWSH ‘18
FC Uden -Fiducia
Boerdonk-WHV
Odiliapeel
-OKSV
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant