Constantia pakte drie punten.
Constantia pakte drie punten. Archieffoto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

3D: Verrassende zege Constantia, Hapse Boys kansloos ten onder

Voetbal 2.716 keer gelezen

Constantia heeft zondag drie belangrijke punten gepakt in de strijd tegen directe degradatie. De Wanroijnaren verrasten bij SV United en wonnen in blessuretijd met 1-2. Hapse Boys was niet opgewassen tegen Stiphout Vooruit en ging kansloos ten onder: 4-1.

Constantia en Vitesse’08 zijn in een spannende strijd verwikkeld om welke ploeg als laatste gaat eindigen in deze klasse en daarmee dus (direct) degradeert naar de vierde klasse. De ploeg van trainer Adrie van Roosmalen verraste SV United door goals van Milano van der Cruijssen en Huug Hendriks, die in blessuretijd voor de bevrijdende 1-2 zorgde. “Het collectief heeft gewonnen vandaag. Ik ben trots op mijn spelers”, aldus Van Roosmalen.

Hapse Boys verliest
Hapse Boys kon in de uitwedstrijd tegen Stiphout Vooruit de nummer drie van de ranglijst in de eerste helft nauwelijks bijbenen. Brian Guntlisbergen bracht de Boys nog wel op 1-1, maar de thuisploeg won uiteindelijk eenvoudig met 4-1. “Een terechte nederlaag op basis van de eerste helft. Na rust was het gelijkwaardig en kregen beide ploegen mooie kansen. Al met al verloren van een betere ploeg”, concludeerde Wilfred Schoonderbeek van Hapse Boys.