Afbeelding

Verhuizing Rabobank kantoor Cuijk

Zakelijk 1.937 keer gelezen

CUIJK/BEUGEN | Het Rabobank kantoor in Cuijk gaat verhuizen. Vanaf donderdag 3 januari kunnen klanten met hun bankzaken terecht in het Rabobank servicepunt aan de Zwaanstraat 44 in Cuijk. In deze nieuwe locatie, welke gevestigd zit aan hetzelfde plein als het huidige kantoorpand, zijn klanten voortaan welkom met hun financiële vragen en dagelijkse bankzaken.

Het Rabobank kantoor in Cuijk sluit en hiervoor komt een servicepunt terug. Het huidige pand is tot en met donderdag 27 december open en vanaf donderdag 3 januari zijn klanten welkom bij het nieuwe servicepunt aan Zwaanstraat 44.

Dichtbij
"Afgelopen jaren is de bancaire dienstverlening, mede door de digitalisering, erg veranderd. Hierdoor is een groot deel van het Rabobankpand leeg komen te staan en daarom gaan we verhuizen. We zijn er ons van bewust dat de verandering op korte termijn plaatsvindt, maar deze locatie gaf ons de mogelijkheid om te verhuizen naar een kleinere locatie aan hetzelfde plein, waardoor we dichtbij blijven", licht Aernout van der Does, directievoorzitter Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen, toe. Bij het servicepunt zijn klanten welkom met financiële vragen en dagelijkse bankzaken. Indien het complexere vraagstukken en/of handelingen betreft wordt er een afspraak ingepland of wordt de klant doorverwezen naar het Adviescentrum in Beugen.

Openingstijden
De openingstijden blijven vooralsnog ongewijzigd. Klanten kunnen van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur terecht bij het servicepunt in Cuijk. Zowel de geld-, stort- als sealbagautomaat zijn eind november al verhuisd naar een PinBox. Deze kiosk is te vinden aan de voorzijde van het oude Rabobankpand.

Uit de krant