Afbeelding

Prijsklappers bij Expert Cuijk

Zakelijk 1.621 keer gelezen

CUIJK | Knallend het jaar uit bij Expert Cuijk! De laatste dagen van 2018 worden klanten in de watten gelegd met de scherpste acties én de lekkerste koffie. Sterker nog: deze koffie is alleen verkrijgbaar in de winkel aan de Maasburg. Tjerk de Sain neemt met ons alvast de aanbiedingen door.

Enthousiast begint Tjerk te vertellen: "Op vrijdag 28, zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 december hebben we écht heel gave acties. Wat te denken van de Samsung 4 Daagse, waarbij we op ontzettend veel geselecteerde tv's, audioproducten, wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers en koel-vriescombinaties 20 korting geven. En dat is nog niet alles. Samsung heeft op dit moment namelijk verschillende cashbackacties, waarmee je dubbel voordeel scoort. Een koelvriescombinatie van 749,- euro kost dan nog maar 499,- euro. Bij een tv kan het voordeel zelfs oplopen tot zeven, achthonderd euro korting. Samsung biedt met de QLED-tv's écht beleving en geweldige kwaliteit. Zwart is echt zwart. In de winkel kun je ervaren hoe dat kijkt; we hebben het grootste gedeelte van de actiemodellen hier namelijk gewoon staan."

Koffieliefhebbers
Bij Expert Cuijk komen koffieliefhebbers écht aan hun trekken. "We zijn de enige JURA-dealer in het Land van Cuijk. Dit van origine Zwitserse merk biedt met zijn volautomaten de absolute koffie-beleving voor thuis. Tijdens de actiedagen hebben we diverse JURA-demonstraties in de winkel. Daarbij kun je genieten van een heerlijk kopje koffie. Een smaak, die je alleen hier proeft", lacht Tjerk, terwijl hij vertelt dat hij een samenwerking is gestart met een koffiebranderij, die een private label koffie voor Expert Cuijk maakt. "Gastvrijheid hebben wij hoog in het vaandel; onze klanten kunnen dus altijd genieten van een lekker bakkie. En als dat goed bevalt, kunnen ze gewoon een zak koffiebonen van onze eigen blend aanschaffen voor thuis." Daarnaast heeft Expert Cuijk op vrijdag 28, zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 december ook nog kassakorting op diverse producten van Sonos en Bose. "Zo ga je goed het nieuwe jaar in."

Vertrouwde service
Voor Expert Cuijk wordt 2019 ook een bijzonder jaar; dan bestaan ze namelijk vijftien jaar! Daarmee zijn ze een vertrouwd gezicht in winkelcentrum Maasburg. Het geheim van het succes? "Onze grote schare vaste klanten komt graag bij ons vanwege de persoonlijke service, vriendelijkheid van het personeel en onze aftersales. Wist je dat je hier ook van kunt profiteren als je in de webwinkel van Expert een bestelling plaatst? Dan kun je shoppen op het voor jouw geschikte moment, maar kun je wel rekenen op onze kennis en flexibiliteit qua levering. Expert.nl is een verlengde van onze winkel. Bestellingen uit de regio, worden namelijk vanuit de lokale winkels verzorgd. Wij nemen altijd even persoonlijk contact op met de klant en bespreken dan de keuze door. Vervolgens plannen we een afspraak voor bezorging en installatie. Daar hoef je geen hele dag voor thuis te blijven; wij plannen in blokken van één uur. Verleng daarnaast je fabrieksgarantie met onze '3 tot 5 jaar zekerheid'. Zelfs als een apparaat dan per ongeluk door eigen toedoen kapot gaat, vervangen we 'm gewoon. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan."

Extra geopend op: zondag 30 december van 12.00 tot 16.00 uur en maandag 31 december van 09.30 tot 17.00 uur.

Uit de krant