Lichelle van Gent-Rambi wil met haar conceptstore De Hippe Shop verhuizen naar het oude Intertoys-pand in Cuijk.
Lichelle van Gent-Rambi wil met haar conceptstore De Hippe Shop verhuizen naar het oude Intertoys-pand in Cuijk. Foto: De Hippe Shop

‘De Hippe Shop’ opent na crowdfunding in oude Intertoyspand in Cuijk

Zakelijk 1.814 keer gelezen

CUIJK | Na het succes van haar webshop startte Lichelle van Gent-Rambi in juni 2020 de Baby & Kids-conceptstore De Hippe Shop in Cuijk. Ze begon in een klein knus winkeltje, maar groeit nu uit haar jasje. Daarom verhuist ze naar het oude Intertoyspand in Cuijk. Via het crowdfundplatform CrowdAboutNow voert ze campagne om de verhuizing naar een groter pand te financieren. 

Samen met 29 investeerders haalde zij al ruim 24.000 euro op. Lichelle is naast gedreven ondernemer ook moeder van drie kids. Tijdens haar zwangerschap greep ze haar kans om een ander pad in te slaan en startte zij een webshop voor babyartikelen. En met succes, want na twee jaar openende zij in Cuijk haar eigen kinderwinkel De Hippe Shop, een plek waar kwaliteit, duurzaamheid en persoonlijk contact centraal staan. “Persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk. We willen echt dat mensen zich thuis voelen zodra ze de winkel instappen”, vertelt Lichelle. Daarnaast wil De Hippe Shop zich meer gaan focussen op de beleving. “We verhuizen naar een grotere plek om door te ontwikkelen. Zo is er meer ruimte voor het presenteren van al het moois wat we hebben. Ook kunnen we pashokjes creëren, een speelhoek voor kids maken én krijgen we een ruimte voor het organiseren van toffe events!”

Korte Molenstraat
De nieuwe winkel gaat zich vestigen in het oude Intertoyspand aan de Korte Molenstraat 1 in Cuijk, om de hoek van de huidige locatie aan de Grotestraat. Het pand is vijf keer zo groot en is digitaal al klaargestoomd voor de verhuizing. Samen met een binnenhuisarchitect is de indeling gemaakt. Dat is terug te zien in een video die je online kunt bekijken.

‘We willen dat mensen zich in de winkel thuisvoelen’

Waarom crowdfunding?
Om de verhuizing te financieren is er nog minimaal 36.000 euro nodig. Dit betreft een lening met een rendement van 3% per jaar en leuke extra’s, zoals cadeaubonnen. Met crowdfunding wil Lichelle graag ‘een connectie maken met de mensen in Cuijk’. “Ik zou natuurlijk ook bij een bank aan kunnen kloppen, maar ik zou het te gek vinden om het samen met de mensen uit Cuijk en mijn klanten te financieren. Zo weten we zeker dat Cuijk onze nieuwe uitbreiding ziet zitten en dat ze de nieuwe prachtige winkel een aanwinst vinden voor Cuijk. Zo worden de mensen zelf ook écht onderdeel van de vernieuwde Hippe Shop”, verduidelijkt Lichelle. De teller van de crowdfundingsactie staat op 24.100 euro. Geïnteresseerden kunnen tot 31 december mee-investeren via de website: crowdaboutnow.nl/campagnes/dehippeshop 

Meer informatie: De Hippe Shop, Grotestraat 36, 5431 DK, Cuijk, info@HippeShop.nl  

Uit de krant

Uit de krant