Janneke en Liesbeth van De Meerstoel.
Janneke en Liesbeth van De Meerstoel. Foto: De Meerstoel

De Meerstoel in Sambeek stopt er na dik dertig jaar mee

Zakelijk 2.443 keer gelezen

SAMBEEK | Na 33 jaar gaat lunchroom De Meerstoel in Sambeek ermee stoppen. Dat hebben de beide eigenaressen (moeder en dochter) Liesbeth en Janneke Bergholtz bekend gemaakt op hun Facebook-pagina.

“Het doet ons goed dat er steeds meer reuring is binnen het Maasheggengebied en dat het de waardering heeft gekregen die het verdient. Daar hebben we ons best voor gedaan om ons steentje aan bij te dragen. We zijn gezegend dat we vijf jaar lang als moeder en dochter en tevens als twee vennoten samengewerkt hebben. We zijn trots op alles wat we hebben neergezet en hebben bereikt.”

Kruiden van de Maasheggen
Voor Liesbeth Bergholtz betekent deze stap haar pensioen, voor dochter Janneke wacht een nieuwe uitdaging ‘die beter aansluit bij mijn opleiding’. Het bij De Meerstoel bedachte concept Maasheggenthee gaat door het tweetal wel doorontwikkeld worden onder de naam ‘Kruiden van de Maasheggen’. “We zijn druk bezig samenwerkingen met boeren en landeigenaren te realiseren en we hopen binnenkort de nieuwe webshop online te hebben.”

Uit de krant

Uit de krant