Leroy Laclé, Tijn van Dijk en Martijn van der Sande gaan samen verder onder de naam BrandingConcepts.
Leroy Laclé, Tijn van Dijk en Martijn van der Sande gaan samen verder onder de naam BrandingConcepts. Foto: BrandingConcepts

Samen verder onder de naam BrandingConcepts

Zakelijk 584 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Leroy Laclé en Tijn van Dijk (Equalizer Design) gaan samen verder onder de naam BrandingConcepts. “Samen met Martijn van der Sande, oprichter van BrandingConcepts, gaan we nog veel meer toffe concepten bedenken.”

“Wij zijn conceptdenkers gespecialiseerd in marketing, merkidentiteit en grafische vormgeving! De pay-off zegt het al: Merk in uitvoering! Wij brengen jouw merk in beweging en zorgen voor een ideaal doordachte merkbeleving. Wij verrassen jou met op maat gesneden concepten door anders naar jou en jouw bedrijf te kijken en nemen geen blad voor de mond, wij zijn gewoon eerlijk en transparant”, vervolgen de drie. “We bestaan al ruim vijtien jaar maar vooral onder de radar. We werken landelijk en hebben in de loop der jaren mooie projecten uit mogen rollen, van het bedenken van landelijke en regionale spaarprogramma’s, ontwikkeling en branding van een bekend merk tot het realiseren van complete huisstijlen. Eigenlijk vinden we alles wat met merk- en productbeleving te maken heeft supertof om te doen.”

Samensmelting
Martijn: “Marketing en communicatie hebben altijd mijn interesse gehad. Het is een ruim begrip, dat klopt, maar alles wat met merkidentiteit en strategie te maken heeft, heeft mijn aandacht en is mijn passie. Ik ken Leroy en Tijn al best lang en heb veel werk van hun gezien en ben erg gecharmeerd van hun stijl. Vorig jaar heb ik ze benaderd en een simpele vraag gesteld: ‘We willen beide groeien, waarom gaan we dan niet samen verder?’ Het zaadje was geplant en vervolgens hebben we meerdere malen bij elkaar gezeten en concrete plannen gemaakt. Uiteindelijk was het helder, we gaan het gewoon doen! We delen dezelfde passie en dat is prachtig om te voelen, dat gaat ons nog ver brengen! Of het te combineren is met mijn rol bij JobMakelaar BV? Mijn werkweek bestaat niet uit 5 dagen en is meestal geen 40 uur…Dus daar maak ik mij niet zo druk om. Nu hebben we de kans en gaan we next level!”
Tijn: “Het biedt een kans waar we niet lang over na hoefden te denken. Door onze kennis en ervaring te delen kunnen we onze klanten nog beter bedienen; oftewel ontzorgen op het gebied van marketing, merkbeleving en grafische vormgeving. Met BrandingConcepts gaan we verder groeien.”
Leroy: “Door onze samenwerking hebben we alle expertises in huis om totaalconcepten aan te bieden. Doordat we de krachten bundelen kunnen wij nieuwe en grotere uitdagingen aan. Momenteel werken we al aan drie bijzondere projecten waarbij onze expertises volledig tot hun recht komen, maar we houden het nog even geheim natuurlijk…”
Koffietje doen aan de Eerste Industrieweg 15b in Mill? Bel 088-303 3133 of mail naar info@BrandingConcepts.nl 

Uit de krant

Uit de krant