Bram Polkamp van Buurman Catering verzorgt de kerstdiners op 24 december en eerste en tweede kerstdag.
Bram Polkamp van Buurman Catering verzorgt de kerstdiners op 24 december en eerste en tweede kerstdag. Foto: Jos Gröniger

Buurman Catering ontziet elke keukenprins(es) opnieuw met heerlijke kerstdiners

Zakelijk 1.349 keer gelezen

OTTERSUM | De feestdagen naderen in vlot tempo. Over minder dan een maand is het Kerstmis, en in veel gezinnen en families worden de agenda’s getrokken voor het plannen van de kerstdiners. Er wachten drukke dagen waarin het diner voorbereid wordt. In lang niet alle families werken de keukenprinsessen en -prinsen tijdens de feestdagen. Buurman Catering helpt daarom een handje en verzorgt voor kerstavond en beide kerstdagen voor een heerlijk kerstdiner. Ook voor het Sinterklaasfeest heeft Buurman een surprise in petto.

Voor 5 december presenteert Buurman Catering de snaaiplanken. Een plank vol met huisgemaakte tapas op pakjesavond. De planken zijn gevuld met lekkernijen zoals kaasstengels, worst, krabcocktailtjes, olijven, sateetjes, saucijzenbroodjes, zalmwraps een kaas. De prijs is 14,50 euro per persoon. Voor de kinderen is er de kinder snaaiplank met onder andere gehakballetjes, kippenvleugeltjes, bladerdeeg met knakworst. De prijs is 7,50 euro per persoon.

Kerstmis
Voor de kerstdagen beveelt Buurman een kerstdiner aan dat warm opgehaald kan worden in de keuken in Ottersum. Op het menu staat een diner met carpaccio van ossenhaas (met Parmezaanse kaas, tomatenbasilicumdressing en rucola), pompoensoep met kerrie, op de huid gebakken kabeljauwfilet (met spinazie, tomaat en dragonboter), varkenshaasmedaillons (met spitskool en aardappelgratin en bospaddenstoelensaus) en huisgemaakte brownie en chocolademousse.

Vegetarisch dineren
Ook wordt een vegetarisch menu geserveerd met een bietencarpaccio, pompoensoep, risotto met bospaddenstoelen, bladerdeegtaartje met spinazie tomaat en mozzarella en de huisgemaakte brownie met chocolademousse. De prijs is 29,50 euro per persoon.
Voor de kinderen is er een kerstdiner met tomatensoep, kipspies met frietjes en brownie met chocolademousse. De kosten hiervan zijn 9,50 euro per persoon.

Afhalen
De menu’s worden warm meegegeven en kunnen tijdens het diner op lage oventemperatuur warm gehouden worden. Afhalen is mogelijk op 24 december en eerste en tweede kerstdag. Voor reservering bel 06-81468886 of kijk op www.buurmancatering.nl

Buurman Catering, Sint Jansstraat 48 Ottersum

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant