Afbeelding
ADVERTORIAL

Hét relatiegeschenk van komende zomer: koeltassen bedrukken

Zakelijk 695 keer gelezen

Wist je dat koeltassen bedrukken een goed relatiegeschenk is voor aankomende zomer? Koeltassen zijn snel uitverkocht, soms al voordat de zomer begint wanneer het zonnetje eenmaal schijnt. Iedereen wilt het natuurlijk zo snel mogelijk hebben voor een dagje strand, picknicken of een andere relaxte dag. Een koeltas kan dan erg handig zijn voor een bestaande klant of potentiële klant, en tegelijkertijd kun je nog reclame maken voor je bedrijf ook. Geef het bijvoorbeeld bij een winactie. Kijk op www.orangesmile.nl voor de mogelijkheden en inspiratie of neem contact op. Hieronder lees je ook wat leuke ideeën voor een bedrukt cadeau.

Meer ideeën met een zomers thema
Naast koeltassen bedrukken kun je natuurlijk veel meer bedrukken. Dit hoeft niet per se een tas te zijn, niks is te gek om te bedrukken met bijvoorbeeld je eigen logo erop. Je kunt ook een strandbal met een opdruk als geschenk geven, of een handdoek, slippers en of een pet. Eigenlijk kun je alle kanten op en niks is te gek om te geven. Wat humor kan ook niet kwaad, maar het ligt er natuurlijk wel aan, aan wie je het wilt gaan geven. Je kunt het ook houden op bijvoorbeeld een katoenen tas met een logo erop. Handig, en altijd bruikbaar.

Andere ideeën om te bedrukken
Naast een zomers thema kun je ook gaan voor totaal andere producten. Ga bijvoorbeeld voor een katoenen tas om deze te bedrukken, dit is ook altijd bruikbaar en handig om te hebben. Je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een pen met een opdruk, of andere tools die heel handig kunnen zijn en eigenlijk altijd wel nodig kunnen zijn. In een land als Nederland kun je bijvoorbeeld nooit een paraplu in je tas missen. Hierin valt je logo natuurlijk nog meer op! Maar ook hoodies, poncho’s en zelfs dekens kun je laten bedrukken bij orangesmile.nl. Kijk op de site wat je nog meer kunt bedrukken.

Inspiratie voor familie of vrienden
Wil je graag een persoonlijk cadeautje geven aan een familielid of iemand in je vriendenkring? Je hebt als het goed is net al wat ideeën kunnen lezen wat zonder thema is, maar als het gaat om een specifiek persoon waar je je waardering aan wilt tonen, dan heb je hier nog meer inspiratie. Hier zet je natuurlijk niet het logo van je bedrijf op, maar een persoonlijke tekst! Bijvoorbeeld met ‘bedankt’ erop of ‘ik hou van je’, of een andere persoonlijke benadering. Verwen iemand met bijvoorbeeld snoepgoed naast een leuke tekst op de verpakking, of verras iemand met elektronica bijvoorbeeld. Alles kan.

Bedrukte geschenken voor kinderen
Natuurlijk vergeten we de kids niet. Wil je een kind een leuk cadeau doen? Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van een bellenblaas verpakking of ander speelgoed zoals stoepkrijt of waskrijt. Is de kleine nog erg klein? Ook een speen kun je laten bedrukken. Houdt hij of zij van knuffels? Kies voor een leuk pluche beertje of konijntje met bijvoorbeeld de naam van het kind of een leuke tekst. Ook een tutdoekje of een knuffeldiertje zoals een knuffelhaas mag niet in het lijstje ontbreken. Is het kind hard aan het sparen? Geef hem of haar dan extra motivatie door een bedrukte spaarpot te geven. Je kunt dus ook voor kinderen alle kanten op!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant