OCMill houdt een openbare, informatieve netwerkavond.
OCMill houdt een openbare, informatieve netwerkavond.

Openbare informatieve netwerkavond Mill

Zakelijk

MILL | Het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) organiseert op donderdagavond 14 april 2016 weer een openbare informatieve ondernemersavond. Deze start vindt plaats in café-zaal Royal in Mill. Alle ondernemers, ook de niet-OCMill-leden, zijn welkom. Toegang is gratis.

De eerste spreker tijdens deze avond is Henk Coopmans. Hij is parkmanager van Stichting Beheer Bedrijventerreinen Uden (SBBU). Dit is een samenwerkingsorgaan van aangesloten ondernemingen en werkt samen met de gemeentelijke overheid. Het doel van deze samenwerking is het vergroten van de concurrentiekracht van de participerende bedrijven en het bevorderen van de economische groei. Tijdens de netwerkavond zal hij meer vertellen over de voordelen en valkuilen van collectieve inkoop. Na een korte pauze zal Koen Heesakkers iedereen meenemen in een interessant verhaal en staat 'out of the box' denken centraal. Op 14 april zal Koen samen met de aanwezige ondernemers kijken naar de buitenwereld en dat vervolgens projecteren op het hier en nu van je onderneming.

Informatie
De netwerkavond is donderdag 14 april vanaf 20.00 uur in café-zaal Royal, Kerkstraat 35-37 in Mill. Meer weten over het Ondernemers Collectief Mill? Surf naar www.ocmill.nl.

Uit de krant

Uit de krant