Primetime opent op 15 mei de deuren voor het publiek.
Primetime opent op 15 mei de deuren voor het publiek.

Primetime opent 15 mei deuren nieuwe pand voor publiek

Zakelijk 178 keer gelezen

CUIJK | Primetime Eventtechniek + Inrichting opent – na de zware brand op 8 augustus 2015 – binnenkort weer in Cuijk. Op 15 mei is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe bedrijfspand aan de Hapsebaan. Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven via www.primetime.nl.

"Wij komen snel terug naar Cuijk!", zei eigenaar Patrick Michiels vrijwel meteen na de allesverwoestende brand. Negen maanden na dato is het volledig nieuwe pand opgeleverd en mag het publiek een kijkje nemen. "Ieder die zo met ons meegeleefd heeft, kan nu zien dat we weer helemaal terug zijn. Al hebben we niet stil gezeten; een dag na de brand had ik al de sleutel van onze tijdelijke bedrijfsruimte in Escharen. Vijf dagen na de brand draaiden we alweer ons eerste evenement."

Open dag
Tijdens de open dag laat het team van Primetime zien wat ze in huis hebben. Het belooft een rondleiding te worden waar ieder – zowel jong als oud – de ogen uitkijkt. Ontdek bijvoorbeeld de zagerij waar zelf steigerhouten meubels worden gemaakt. En wat denk je van het logistiek centrum? "Het pand heeft inderdaad een heel andere indeling gekregen; zo kunnen we nog efficiënter te werk gaan", aldus Patrick.
Zijn vrouw Sylvia vult aan: "Omdat we niemand willen teleurstellen, dient iedereen zich via onze site www.primetime.nl aan te melden. Print de registratie en toon deze op 15 mei aan de deur. Vanaf dat moment kan de Primetime-experience beginnen. Aansluitend kan men van een drankje genieten in de tent."

Over Primetime
Primetime is specialist op het gebied van licht, geluid én meubilair. Ze worden ingeschakeld door de meest toonaangevende evenementenbureaus in het land om events tot in de puntjes te verzorgen. Van een disco tijdens de Huttenbouwmiddag in Cuijk tot een optreden van Racoon op Sail Amsterdam; het team maakt er keer op keer een succes van.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant