LVCNET steunt verenigingen middels een clubkasactie.
LVCNET steunt verenigingen middels een clubkasactie.

LVCNET: schrijf in voor glasvezel en steun je favoriete vereniging

Zakelijk 13 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | Zowel glasvezel als verenigingen zijn belangrijk voor de leefbaarheid van het Land van Cuijk, zodat het voor jong en oud interessant blijft om er te wonen, recreëren en werken. Daarom is LVCNET opgericht: een coöperatie zonder winstoogmerk, die gaat voor glasvezel in kernen, buitengebied en industrieterreinen.

LVCNET heeft samen met de providers een clubkasactie opgezet. De aangemelde verenigingen promoten glasvezel bij hun leden en supporters. In ruil daarvoor ontvangt de club sponsoring van de providers. Zolang de vereniging actief blijft werven voor de deelnemende providers ontvangt de club jaarlijks twaalf euro per klant die de club heeft begunstigd.

Doe mee
Op www.lvcnet.nl en in het glasvezelmagazine is meer informatie te vinden over de providers. "Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten bij één van de providers die glasvezel in het Land van Cuijk aanbieden. Geef daarbij de vereniging aan die je wilt sponsoren. Dat kan één van de deelnemende verenigingen uit het hele Land van Cuijk zijn. U hoeft zelf geen lid te zijn. Meld je digitaal aan via www.lvcnet.nl/glasvezel/clubkas-actie", aldus LVCNET.

Uit de krant

Uit de krant