Imagro is 'Aantrekkelijkste Werkgever' van Limburg.
Imagro is 'Aantrekkelijkste Werkgever' van Limburg.

Imagro is 'Aantrekkelijkste Werkgever' van Limburg

Zakelijk 17 keer gelezen

OTTERSUM | De Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV) heeft donderdag bekendgemaakt dat Imagro het aantrekkelijkste MKB-bedrijf van Limburg is. Imagro, bureau voor strategie en creatie, inspireert en creëert vanuit het Noord-Limburgse Ottersum al meer dan twintig jaar de nationale en internationale wereld van (agri)food en leefruimte.

Creatief ondernemer Roger Engelberts van Imagro is bijzonder trots op de prijs: "Dit is een prijs voor het hele team. Een prijs die wij ook als compleet team hebben gerealiseerd. Wat onze club kenmerkt is de sterke teamgeest, de fun, passie en bovenal de enorme positieve drive. Het heeft zin en geeft zin om bij en met Imagro te werken. Wij willen betekenisvol zijn op maatschappelijke uitdagingen welke wij vertalen naar innovatie-opgaven voor agri, food en leefruimte. Deze prijs is een opsteker, het leeft intern enorm, maar we weten dat ook extern uit te dragen, anders hadden natuurlijk nooit zoveel mensen op ons gestemd!"

Aantrekkelijkste Werkgever
De LWV startte in 2014 samen met Keyport2020 en Limburg Economic Development de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg. Deze verkiezing is onderdeel van het imago-project Limburg Magnet, een initiatief van de LWV.

Uit de krant

Uit de krant