Primetime in Cuijk opent zondag 15 mei de deuren voor het publiek.
Primetime in Cuijk opent zondag 15 mei de deuren voor het publiek.

Open dag Primetime in Cuijk op 15 mei wordt ware belevenis

Zakelijk 235 keer gelezen

CUIJK | Ben jij nieuwsgierig naar hoe het Primetime Eventtechniek + Inrichting is vergaan na die allesverwoestende brand? Bezoek dan op zondag 15 mei de open dag en neem een kijkje in het nieuwe bedrijfspand dat gerealiseerd is op de vertrouwde plek aan de Hapsebaan. Schrijf je snel in via www.primetime.nl, want het belooft een ware belevenis te worden.

Negen maanden na de zware brand die het bedrijf volledig in as legde, is Primetime Eventtechniek + Inrichting weer terug op het oude nest. "Ze hebben hier niet stil gezeten", lacht eigenaar Patrick Michiels. "Echt alle lof voor de bedrijven die dit zo snel gerealiseerd hebben."
Tijdens de open dag laat het team van Primetime zien wat ze in huis hebben. Het belooft een rondleiding te worden waar ieder – zowel jong als oud – de ogen uitkijkt. Ontdek bijvoorbeeld de zagerij waar men zelf steigerhouten meubels maakt. En wat te denken van het logistiek centrum met twee loading docks? Binnen no-time kan hier een oplegger vol geladen worden met al het materiaal voor een onvergetelijk feest. "Dankzij de nieuwe indeling van het pand kunnen we nog efficiënter te werk gaan", vertelt Patrick. Zijn vrouw Sylvia vult aan: "Alle steun na de brand was hartverwarmend. Nu kunnen we laten zien dat we helemaal terug zijn. Wil je hier bij zijn? Vergeet je dan niet op www.primetime.nl te registreren. Print de registratie en toon deze op 15 mei aan de deur. Ook voor de kleintjes wordt de open dag een ware belevenis."
Meer informatie: Primetime Eventtechniek + Inrichting, Hapsebaan 4, Cuijk, tel. (0485) 318375, info@primetime.nl of www.primetime.nl.

Uit de krant

Uit de krant