SSS'18 verspeelde in blessuretijd de winst bij Wilhemina'08.
SSS'18 verspeelde in blessuretijd de winst bij Wilhemina'08. Foto: Jeff Meijs/Voetbal-shoot.nl

1D: SSS’18 verspeelt overwinning in blessuretijd

Voetbal 727 keer gelezen

WEERT | SSS’18 heeft verzuimd de uitwedstrijd tegen Wilhelmina’08 winnend af te sluiten. De Overloonse eersteklasser was een stuk sterker dan de hekkensluiter, die in de 95ste minuut echter de gelijkmaker kon noteren: 2-2. Michel Kuijpers (SSS’18): “Er verdiende maar één ploeg om te winnen vandaag.”

Al in de eerste minuut kwam SSS’18 op achterstand in Weert, maar daarna reeg de gastclub de kansen aaneen. Dit leidde al voor de rust tot de gelijkmaker van Koen Voesten. Tien minuten voor het einde schoot Frits Lucassen een vrije trap schitterend binnen: 1-2. Bovendien zag SSS’18 twee doelpunten afgekeurd worden wegens buitenspel. Discutabel, vond Kuijpers. “Hun grensrechter vlagde alles af, waardoor we ook nog eens twee keer niet alleen 1-op-1 op de keeper af kunnen. Echt te belachelijk voor woorden!”
Evengoed leek SSS’18 op weg naar een belangrijke overwinning en de aansluiting met de middenmoot. Toch viel in blessuretijd nog de 2-2. Uit een hoekschop. “Erg zuur!”, keek Kuijpers terug.

Terugblik
Nu de winterstop aanstaande lijkt, wil Kuijpers nog even terugblikken op de eerste seizoenshelft. “Ik ben tevreden over het spel, maar niet over het aantal punten en de vele blessures die we hebben gehad. Onze jeugd maakt in ieder geval stapjes vooruit en dat is mooi om te zien! Na de winterstop gaan we er weer alles aan doen om deze vooruitgang te blijven boeken. Dan komen de punten vanzelf, daar zijn wij van overtuigd.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant