Boerdonk vuurt op het doel van VCO
Boerdonk vuurt op het doel van VCO Foto: Henri v Alphen

5E: Kan DWSH ‘18 nog dichter bij FC Uden komen? Wie gaat voor Periode 3?

Voetbal 1.766 keer gelezen

In de 5e Klasse E is FC Uden koploper en in beide tot nu toe gespeelde periodes eindigden de Geelblauwen bovenaan. DWSH ‘18 nam afgelopen zondag de 2e periode over van FC Uden en is verzekerd van nacompetitie. 7 Punten staat DWSH ‘18 achter op FC Uden en met 7 wedstrijden te gaan moet FC Uden wel in een behoorlijke vormcrisis geraken wil het nog spannend worden in de titelstrijd. 

DWSH ‘18 op bezoek bij Elsendorp  
DWSH ‘18 treft een lastige tegenstander in Elsendorp dat een wisselvallig seizoen doormaakt. DWSH ‘18 kan zich geen misstap veroorloven dus alle ingrediënten voor een spannende wedstrijd. Aanvang is reeds om 13:30 uur.

FC Uden naar Olland
Ook FC Uden treft een subtopper: SV Olland. Deze ploeg haalde zondag behoorlijk uit op bezoek bij Nederwetten: 1-5. Of SV Olland in staat is FC Uden punten af te snoepen wordt aankomende zondag duidelijk als beide ploegen om 14:30 aantreden op sportpark Ekkerzicht in Olland.

Periode 3
Boerdonk greep naast periode 2 ondanks de winst op VCO afgelopen zondag. Toch wil men in Boerdonk graag de nacompetitie bereiken en de eenvoudigste weg is simpelweg door periode 3 te pakken. Zondag reist de ploeg af naar Odiliapeel, een ploeg die nog maar 2 punten boven Boerdonk staat. De groenwitten van Odiliapeel echter kunnen bij winst de derde plek zeer stevig in handen nemen en op deze manier zich plaatsen voor de nacompetitie. Ook deze wedstrijd start om 13:30 uur.

Programma  Speelronde  16

Fiducia  
-OKSV
Odiliapeel-Boerdonk
Keldonk
-WHV
SV Olland -FC Uden
VCO-Nederwetten
Elsendorp
-DWSH ‘18

Uit de krant