JVC Cuijk verloor in de slotfase van ONA'53.
JVC Cuijk verloor in de slotfase van ONA'53. Archieffoto: Gerno de Haas

JVC Cuijk moet weer naar onder kijken na late nederlaag

Voetbal 865 keer gelezen

WAGENINGEN | JVC Cuijk heeft zaterdag in Wageningen een pijnlijke nederlaag geleden bij ONA’53. De vrijwel enige aanval van de thuisploeg - vlak voor tijd - leverde direct de volle winst op: 1-0. Extra tegenvaller was de rode kaart voor Bas Janssen, die ook de penalty veroorzaakte waaruit de treffer viel.

Trainer Dennis Straatman zag een typische 0-0 wedstrijd, die door een late penalty alsnog werd beslist in het voordeel van ONA. “Het was een matige wedstrijd. Van twee kanten. Helaas verliezen we op één moment de wedstrijd.”

Naar onderen kijken
Door het verlies lijkt een topvierklassering inmiddels een utopie voor de Cuijkenaren (nu achtste), die een marge van vier punten hebben op de degradatieplekken in klasse 3A. Komende zaterdag wacht bovendien nummer twee VVA Achterveld, dat bezig is met een inhaalslag op koploper ESA Rijkerswoerd. De achterstand op de Arnhemmers is nog maar één punt in het nadeel van VVA. Een maand geleden waren dat er nog tien. Straatman zal hopen dat enkele vaste basiskrachten, die tegen ONA ontbraken, er komende week weer bij zijn.

Uit de krant