Afbeelding

Pijnlijk verlies Vitesse'08

Voetbal 35 keer gelezen
GENNEP - Terwijl iedereen al genoegen leek te nemen met een doelpuntloos gelijkspel, sloeg Nooit Gedacht in de blessuretijd toch nog toe. Vitesse bleef met lege handen achter en verzuimde te profiteren van de nederlagen van de twee koplopers.

[image=164485]

In de eerste helft was duidelijk te zien dat beide teams wedstrijdritme misten. Veel foutieve passes, veel gemiste ballen. Pas na een half uur kwam Vitesse in de buurt van het doel van de gasten. Nooit Gedacht was wat meer in balbezit, maar was niet echt gevaarlijk. In de tweede helft waren de gasten al na twee minuten dicht bij de openingstreffer. Doelman Freddy Cillessen van Vitesse kon het schot nog net met de voet keren. Nooit Gedacht nam steeds meer het initiatief, zonder dat er nu meteen echt grote kansen ontstonden. Een voorzet van Danny Hompus in de 22e minuut werd net door Rob Janssen gemist. In de 42e minuut kon Freddy Cillessen nog net een kopbal van Perry van Herpen over de lat tikken. De wedstrijd leek op een gelijkspel uit te draaien. In de blessuretijd ging het toch nog mis. Een verre uittrap van doelman Marinus van der Heyden belandde bij Dennis Wijgers. Hij profiteerde en schoot hoog in de kruising: 0-1. De gasten kregen op basis van de tweede helft loon naar werken en pakten de winst.