Renuka de Kunder met de bijdrage van Kiwanusclub Schieëpersland Venray voor de realisatie van een kabelbaan in de Samenspeeltuin.
Renuka de Kunder met de bijdrage van Kiwanusclub Schieëpersland Venray voor de realisatie van een kabelbaan in de Samenspeeltuin.

Samenspeeltuin Overloon vindt sponsors voor realisatie kabelbaan

Algemeen 606 keer gelezen

OVERLOON | Samenspeeltuin Overloon heeft sponsors gevonden waarmee een kabelbaan kan worden gerealiseerd. Nadat eerder al een rolstoelcarrousel werd geplaatst, is door een bijdrage van Kiwanisclub Schieëpersland Venray, de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen en de NSGK-plusregeling inmiddels een kabelbaan met startplateau besteld.

"Het is gewoon gelukt", glunderde voorzitter Renuka de Kunder van de Samenspeeltuin. "Ongeveer een maand geleden plaatsten we een oproep voor een sponsor. We hadden niet verwacht dat de Kiwanisclub zo snel zou reageren, zo enthousiast zou zijn en ons maar liefst een cheque van 3.334 euro cadeau zou doen. Zo gaaf dat we ondersteuning krijgen van deze serviceclub."

Fitnesstuin
Nu de kabelbaan is aangevraagd staat de fitnesstuin op het programma, onder meer om ook tegemoet te komen aan een behoefte van onze senioren. "Verder willen we de speeltuin ook nog meer geschikt maken voor kinderen met een visuele beperking, hiervoor zijn al contacten gelegd. Sponsors blijven welkom", vervolgt De Kunder.
Samenspeeltuin Overloon doet in 2020 ook mee aan de wedstrijd 'Kern met Pit' en hoopt dan via (online) stemmen een mooi geldbedrag op te halen.

Uit de krant