Kika van Es kwam naar de velden van Olympia'18 om het eerste exemplaar te ontvangen.
Kika van Es kwam naar de velden van Olympia'18 om het eerste exemplaar te ontvangen.

Kika van Es krijgt eerste exemplaar Hanna Panna uitgereikt

Algemeen 896 keer gelezen

BOXMEER | Dinsdag 15 maart is het eerste exemplaar van Hanna Panna en de magische voetbalschoenen uitgereikt aan profvoetbalster Kika van Es. Een moment waar alles samenkomt voor debutant Judith Williams, want ook in het boek speelt Kika van Es een rol. 

De profvoetbalster nam het eerste exemplaar in ontvangst bij voetbalclub Olympia ‘18. De plek waar het ooit voor haar begon. ‘Dit boek is echt voor jonge voetbalmeiden en dat is iets speciaals. Ik ben blij dat ik hier onderdeel van mag zijn’, aldus Kika van Es. 

Hanna Panna en de magische voetbalschoenen is een spannend voetbalboek voor meiden én jongens van 9 tot 12 jaar. Het boek is rijkelijk geïllustreerd door Iris Boter (bekend van o.a. De Zoete Zusjes). 

Het kinderboek ligt nu de winkels.


Over het boek
Na een ongeluk op het veld mag Hanna niet meer voetballen van haar ouders. Maar dan ontdekt ze een verborgen schat op haar kamer: voetbalschoenen die weleens magisch zouden kunnen zijn.

Als Hanna de kans krijgt om mee te spelen in het schoolvoetbaltoernooi, besluit ze dat stiekem te doen. Ze trekt de schoenen aan en speelt de sterren van de hemel. Zou het schoolteam met Hanna’s hulp in de landelijke schoolvoetbalfinale kunnen komen? En wat nou als haar magische schoenen op een dag verdwenen zijn?

Hanna Panna en de magische voetbalschoenen
ISBN 978 94 9318 990 4 | €14,99

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant