Karin Bruers
Karin Bruers Foto: Merlijn Doomernik

Karin Bruers en Nol Havens “Op de koffie” in “de Speultuin” in Oploo

Algemeen 625 keer gelezen

OPLOO | Op zaterdagavond 9 juli zullen cabaretière Karin Bruers en singer-songwriter Nol Havens hun show getiteld “Op de koffie bij…” op de “planken” brengen van openluchttheater “de Speultuin” in Oploo. Kaarten voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar via www.graancirkeloploo.com of bij Spar Jaegers in Oploo. Het openluchttheater vindt u aan de Blauwstraat 7c in Oploo.

De titel refereert natuurlijk aan de hit van Nol Havens met VOF de Kunst “Eén kopje koffie”. Maar ook “Suzanne” zal u bekend in de oren klinken. Naast deze hits die Nol met VOF de Kunst had, heeft hij ook eigen repertoire geschreven zonder band dat hij deze avond zal laten horen.

Nol is tevens Karin’s muzikant, chauffeur, persoonlijk entertainer en hij zorgt dat het niet helemaal uit de hand loopt, want dat ligt altijd op de loer bij Karin. Ze schiet met haar katapult alfamannetjes van de apenrots en snijdt boardroom dames de pas af. Maar wie uithaalt, kan een haal terug verwachten. En die krijgt ze ook. Of het iets uithaalt weet ze niet, maar voor nu is ze het kwijt. En u heeft er om kunnen lachen. Of u bent er nu ook mee opgezadeld.

Op zondag 10 juli kunt u in “de Speultuin” vanaf 11 uur gaan genieten van Egerländer en bömisch-moravische muziek gebracht door “Die Stevensländer”. Entree is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant