Freek Kroonenberg is expert op het gebied van airco's en koelinstallaties.
Freek Kroonenberg is expert op het gebied van airco's en koelinstallaties. Foto:
#Kooplokaal

Kroonenberg Totaal Techniek: ‘Oh wat is het lekker koel hier!’

Algemeen 698 keer gelezen

STEVENSBEEK | Bij iedere winkel die je binnenstapt deze maand hoor je deze of soortgelijke kreten van medeklanten. Ook nu het hoogzomer is weten bedrijven prima het hoofd, en hun producten, koel te houden. Met airco’s van groot tot klein en krachtige koelinstallaties wordt de warmte buiten gehouden. Maar waar komt die koude machinerie eigenlijk vandaan? Wie is de koele kikker achter de verfrissende binnenkomst? Kroonenberg Totaal Techniek uit Stevensbeek!

Freek Kroonenberg is de eigenaar van het eenmansbedrijf. Zoals typisch voor de regio houdt ook de Stevensbeekenaar van een geen woorden maar daden-aanpak. Niet lullen maar poetsen, maar altijd met oog voor het detail en gedegen kwaliteit. “Ik zit al 30 jaar in het vak en doe dit al sinds 2008 voor mezelf. Maar in al die jaren houd ik vast aan dezelfde principes: Net werk afleveren en goed persoonlijk advies geven.”

Passend
Zodra het iemand te heet onder de voeten wordt en hij Freek belt, komt de aircospecialist eerst even langs om de situatie met eigen ogen te aanschouwen. “Of het nou gaat om een industriële airco bij een groot bedrijf, een kleine unit bij een particulier thuis, of een op maat gemaakte chiller voor een supermarkt. Ik zorg voor een passende oplossing, en een passende offerte.”

Topkwaliteit en service
Onafhankelijk van de wensen werkt Freek enkel maar met materialen en apparatuur van topkwaliteit. Merken als Fuji Electric en Kaysun zijn voor hem allerminst vreemd. “Maar ik werk vooral met Mitsubishi Electric. Dat is toch wel de Rolls-Royce onder de airconditioning. Zo mooi stil én energiezuinig!”

Ongeacht de keuze, zorgt Freek voor installatie op het allerhoogste niveau, met zo min mogelijk last voor de klant. “Als ik klaar ben zie je geen verschil met hoe het was. Alleen dat er nu een airco is gemonteerd. Ik ruim alle rommel op en neem de dozen en het verpakkingsmateriaal standaard mee. Zoals het hoort!”

Omdat Freek direct vanuit de fabrikant levert, kan hij ook de Rolls-Royce onder de airconditioning voor niet Rolls-Royce-prijzen monteren. “En omdat de fabrikant mij vijf jaar garantie geeft, hanteer ik dit ook weer bij mij klanten. Ik ga daar niet moeilijk over doen. Als er iets met de apparatuur aan de hand is, dan kom ik gewoon langs om het op te lossen. Ik drink een bakkie koffie en we schudden de hand. Als consument heb je gewoon recht op goede garantie en service. Dat lever ik graag.”

‘Lekker koel’
Het belangrijkste voor Kroonenberg Totaal Techniek is dat iedereen tevreden is over de service, de kwaliteit en de montage van de nieuwste airco-aanwinst. Dus wanneer een klant een winkel binnenstap en verzucht ‘Oh, wat is het lekker koel hier’, dan is dat voor Freek simpelweg grootste compliment.

Uit de krant