Bloembinderij Fiori aan het Louis Jansenplein in Cuijk gaat sluiten.
Bloembinderij Fiori aan het Louis Jansenplein in Cuijk gaat sluiten. Foto: Persbureau SK-Media

Ook Bloembinderij Fiori in Cuijk sluit deuren wegens ‘uitdagingen in de maatschappij’

Algemeen 5.354 keer gelezen

CUIJK | Bloembinderij Fiori aan het Louis Jansenplein in Cuijk gaat sluiten. Door de ‘maatschappelijke uitdagingen’ voelt de bloemist zich noodgedwongen tot dit besluit. Aanstaande zaterdag zal de winkel voor het laatst open gaan. Dinsdag werd duidelijk dat ook de iets verderop gelegen bloemist De Seizoensbloem het tuinschaartje er bij neerlegt, om dezelfde redenen.

“Precies weten wat bij je past! Dat is Fiori ten top”, “Was een aanwinst voor Cuijk” en “Altijd gezellig bij jullie. Altijd een praatje in alle rust…ook al had ik haast”: het is slechts een kleine greep uit de reacties op het jammerlijke nieuws van de Cuijkse bloemenondernemer. Ook Fiori zelf betreurt het dat het zo heeft moeten lopen. “De afgelopen 20 jaar heeft Resi met veel toewijding, deskundigheid en liefde ervoor gezorgd dat Fiori de winkel is geworden zoals u haar nu kent. Jeroens droom om zijn moeders levenswerk voort te zetten komt nu helaas al na drie jaar tot een vroegtijdig eind,” leest het op de Facebookpagina van Fiori. “De huidige uitdagingen in de maatschappij, laten ons geen andere keus.”

Familiebedrijf Fiori is in 1993 gestart vanuit een liefde voor bloemen en planten. De specialist staat er om bekend boeketten en bloemstukken samen te stellen precies passend bij de gelegenheid en personen. Vanaf 2020 konden bloemenliefhebbers terecht op het Louis Jansenplein voor een kleurrijk boeket. Aanstaande zaterdag om 17:00 uur zal het laatste bosje Fiori definitief over de toonbank zijn gegaan. 

“Wij willen jullie bedanken voor het fijne contact dat we de afgelopen jaren hebben gehad,” besluit Fiori. “We waarderen het enorm dat u ons trouw bent gebleven en heeft genoten van onze planten en boeketten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant