Afbeelding

Samenspeeltuin Gewoon Buiten Overloon krijgt € 5.000,- van het Postcode Loterij Buurtfonds

Algemeen 943 keer gelezen

OVERLOON | Samenspeeltuin Gewoon Buiten te Overloon bestaat deze zomer alweer vijf jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum is het natuurlijk mooi als er een favoriet speelelement kan worden toegevoegd. Samenspeeltuin Gewoon Buiten Overloon heeft al heel lang een zandwatertafel op haar verlanglijstje staan. Helaas kon dit tot op heden niet gerealiseerd worden tot twee weken geleden. De voorzitter van de stichting Recreatie en Meer kreeg ineens een idee en schreef hoopvol naar het Postcode Loterij Buurtfonds en binnen twee weken kwam de bevestiging. Het Postcode Loterij Buurtfonds ging akkoord met de aanvraag van €5000. 

Omdat de prijzen van hout flink gestegen zijn, is de watertafel nog van klein formaat. Maar “het begin is er, de zandwatertafel is besteld en deze zandwatertafel kan in de toekomst flink uitgebreid worden. Er zijn mogelijkheden genoeg voor donateurs en bezoekers om geld te doneren aan de stichting voor uitbreiding van dit speelelement, denk aan een donatie via onze website www.speeltuingewoonbuitenoverloon.nl of via de slak die in de speeltuin te vinden is of via ons rekeningnummer NL73RABO0305938487 tnv TJG Weenink.”

Echter bij de realisatie van dit mooie spelelement komt er nog meer kijken dan enkel het aanschaffen van dit speeltoestel. Gewoon Buiten heeft een puls moeten slaan, een pomp moeten aanschaffen en wat onderdelen bestellen. Ook hier komen kosten bij kijken. “Gelukkig hebben we ook een sponsor gevonden die €3000 wil doneren voor o.a de pomp, de puls, fruitbomen etc. Het betreft Robbert Vlendre uit Venray. Wij zijn zowel deze sponsor als het Postcode Loterij Buurtfonds zeer dankbaar.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant