Vortum-Mullem vierde vijf jaar MFA KNILLUS
Vortum-Mullem vierde vijf jaar MFA KNILLUS

Vortum-Mullem viert vijf jaar MFA KNILLUS

Algemeen 1.042 keer gelezen

VORTUM-MULLEM | Heel Vortum-Mullem vierde zaterdag de vijfde verjaardag van MFA KNILLUS. Het MFA, geopend op 1 juni 2018, is de afgelopen jaren volledig omarmd door de inwoners van Vortum-Mullem en is niet meer weg te denken uit de lokale gemeenschap qua activiteiten, verenigingshuis en plek waar het reilen en zeilen van Vortum-Mullem wordt ingevuld. Afgelopen zaterdag bleek bij alle festiviteiten hoe belangrijk MFA KNILLUS voor Vortum-Mullem is én hoe trots het dorp op haar dorpshuis is. 

Tijdens een zonovergoten dag was er van alles te doen. De opening om 15:00 uur, die door Wethouder Willy Hendriks werd afgerond met het hijsen van de speciale KNILLUS-5 YEARS-Let’s Cheers-vlag, een heerlijk foodfestival verzorgd en bereid door de buurtschappen van Vortum-Mullem, een local DJ-festival waar 6 lokale DJ’s het publiek vermaakten en een heerlijk relaxt einde van het feest met hapje/drankje in en rondom KNILLUS. Een zeer geslaagde dag waar over de dag heen meer dan 300 bezoekers zijn geweest, Vortum-Mullem zich van haar beste kant liet zien en KNILLUS de hele dag stond de glimmen van trots!

Eén van de hoogtepunten van de dag was het benoemen en huldigen van de vrijwilligers van MFA KNILLUS. Nog steeds is er een poule van ongeveer 100 mensen die zich op allerlei manieren – belangeloos – inspannen en inzetten voor MFA KNILLUS. Deze groep – een deel ervan – staat op deze foto.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant