Het vertrouwde winkelteam opende officieel hun nieuwe winkel.
Het vertrouwde winkelteam opende officieel hun nieuwe winkel.

Albert Heijn Jan Linders Sint Anthonis feestelijk geopend

Algemeen 3.046 keer gelezen

SINT ANTHONIS | De nieuwe Albert Heijn Jan Linders aan De Merret 1 in Sint Anthonis is woensdag op feestelijke wijze geopend. De winkel garandeert het ‘vertrouwde assortiment van Jan Linders’ nog steeds aan te bieden, in combinatie met nieuwe producten. Ook de bekende medewerkers staan nog vertrouwd in de supermarkt. “Onze klanten zijn nieuwsgierig naar de vernieuwde winkel en kwamen meteen een kijkje nemen. Het was gezellig druk bij de opening”, vertelt supermarktmanager Jessie Reiniers.

Naast een gedeeltelijke verandering in het assortiment is de winkel ook aangepakt. Direct zullen klanten denken aan het hemelblauw dat zo herkenbaar is voor de Zaanse grootgrutter. Uiteraard is dit te zien op de diverse bordjes in de winkel, de kledij van het personeel en op de gevel. Maar ook nieuw is de toevoeging van enkele zelfscanmogelijkheden zodat “klanten snel hun boodschappen kunnen afrekenen”. 

De supermarkt wil net als Jan Linders betrokken blijven in de buurt. Net als voor de verbouwing steunt de winkel Carnavalsvereniging D’n Uutlaot. Met de opbrengst wordt een feest voor het hele dorp georganiseerd in het kader van het jubileumjaar van de vereniging (6x11). Jessie Reiniers: “Dit doel past goed bij onze wens om de persoonlijke supermarkt in de buurt te zijn, waar iedereen zich thuis voelt. Ik weet zeker dat klanten bij ons met veel plezier boodschappen komen doen.”

Uit de krant