Deesiedjoeks
Deesiedjoeks Foto:

Kermis in Landhorst: gezellig bijbuurten met ‘dampende gitaren’ en ‘mooie attracties’

Algemeen 1.171 keer gelezen

LANDHORST | Ook in het dorp Landhorst is het lastig om anno 2023 een kermis te organiseren. Toch zijn er de schouders onder gezet om er een feestelijk weekend van te maken.

Op vrijdagavond is het podium in partycentrum Buitenlust de thuishaven van Halsband, bekend van Applepop, 24h solexrace en de Zwarte Cross. Ouwe dialect=klassiekers van o.a. Jovink en Normaal afgewisseld met eigen nummers. Alles met dampende gitaren, opzwepende drums en vooral goede sfeer. 

Zaterdagavond treed DeesieDjoeks op. Deze vijfkoppige band, één prachtige dame en vier ijverige heren uit Raalte beloven een avondje stampende dampende , bonkende , ronkende onvervalste boerenrock.

Op zondagmorgen vroeg uit de veren, Joekskapel Stil`s heeft blaaskapel de Rozenbottels gecontracteerd voor het matinee. Gezellig bijbuurten en aansluitend naar de kermis met kinderen en kleinkinderen. Vereniging Peelbelang heeft mooie attracties tegen schappelijke prijzen geboekt.

Op maandagavond 2 oktober sluiten we af met Dj Onslow. Rasartiest René van Rooij brak door als zanger, accordeonist en toetsenist bij de WC Experience en vormdde de helft van Pap en Pudding. Als Dj laat hij Landhorst kennismaken met zijn Onslows Puike Platenpaleis en dat alles met zijn geweldige humor, maakt het feestweekend compleet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant