Black Bottle Riot komt heerlijke Southern Rock spelen in Haps.
Black Bottle Riot komt heerlijke Southern Rock spelen in Haps.

Rock-festival in Haps

Algemeen 2.500 keer gelezen

HAPS | Ook in 2023 gaan we aan het eind van het jaar weer een geweldig rockfeest bouwen!  De 6e editie van dit festival vindt plaats op zaterdag 16 december in sporthal De Stappert, Beerseweg 2 in Haps, aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. Thunderrock 2023 kent een verrassend en veelzijdig programma:

Met de titel ‘Into The Twilight Zone: Fever of Life plays Golden Earring’ brengt de Limburgse band Fever of Life een hommage aan Nederlands’ grootste rockband: Golden Earring. Ze spelen de grote hits zoals Back Home, Weekend love, Twilight Zone. Als liefhebber van deze legendarische band mag je deze show niet missen. En Fever for Life staat zelfs twee keer op het podium. Tijdens een heuse afterparty kan de muziekliefhebber zijn hart ophalen aan lekkere gitaarriffs en solo’s. Want sinds haar oprichting in 2005 heeft deze band steeds maar één doel: publiek herinneren aan de muziek uit de jaren 70 en 80. Nummers van o.a. Cream, Status Quo, Ram Jam, Steely Dan, The Rolling Stones, The Beatles en ander rockbands staan op het repertoire. 

Purple Strangers is niet zomaar een van de vele Deep Purple tributebands. In 2005 belde Hammondspeler PJ Kleevens een aantal bevriende muzikanten op om hun liefde te verklaren aan Deep Purple en daarmee de Ultimate Tribute to Deep Purple te starten. Purple Strangers speelt alle hits in een energieke show met magistrale gitaar- en Hammond-solo’s met de originele sound. Samen met de donderend strakke drums en pompende melodieuze bas vormen ze een unieke en Nr. 1 Deep Purple tribute band. Van Highway Star tot Smoke on the Water en van Fireball tot Child in Time; alle songs worden verbluffend, vol passie en met oog voor detail tot het hoogste niveau uitgevoerd.

Black Bottle Riot zet ieder podium in vuur en vlam met hun krachtige Southern Rock muziek. Gedurende hun 15-jarig bestaan heeft de band de harten van zowel publiek als muziekcritici veroverd. Met de release hun vijfde studioalbum ‘That’s Amore’ wordt het duidelijk dat deze mannen zichzelf kunnen vernieuwen en ontwikkelen, zonder hun roots in blues, soul en rock & roll te vergeten. Van grote podia op festivals als Bospop en Zwarte Cross tot hete, zweterige bluesclubs: Black Bottle Riot heeft zijn sporen verdiend in het livecircuit, zowel binnen als buiten Nederland. Ze deelden de affiche met grote bands als Pearl Jam, The Black Keys en ZZ Top. Black Bottle Riot is een band voor wie houdt van bluesy rock van onder meer The Allman Brothers Band, Tom Petty en Thin Lizzy.

Thunderrock 2023: zaterdag 16 december in sporthal De Stappert, Beerseweg 2 in Haps, aanvang 19.30 uur, zaal open om 19.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop € 17,50 en aan de kassa € 20,-. Kaarten en info: sportcafé De Stappert, Beerseweg 2, Haps telefonisch: 06-30316090, mail: sportcafe.stappert@home.nl
Facebook.com/Thunderrock

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant