Afbeelding
Foto: SK-Media

Luide uitlaten, té getint glas en mobieltjes achter het stuur bij algehele politiecontrole in Cuijk

Algemeen 3.224 keer gelezen

CUIJK | Diverse verkeersdeelnemers werden dinsdagmiddag door de politie het parkeerterrein van de Kentucky Fried Chicken in Cuijk op geleid voor een algemene verkeerscontrole. Motoragenten maanden de bestuurders naar de controleplaats, waar de automobilisten onder andere werden gecontroleerd op verdovende middelen. Over de resultaten van de algehele controle houdt de politie de lippen vooralsnog op elkaar. Ook in Reek hield de politie mensen aan voor een controle. Over beide locaties verdeeld zijn 23 verbalen uitgeschreven.

“Er zijn verschillende voertuigen gecontroleerd door de collega’s. Dit heeft tot mooie resultaten geleid.”, aldus de politie. Tot deze vergrijpen behoren onder andere de veel voorkomende overtredingen, zoals het gebruik van een telefoon achter het stuur, het niet dragen van een gordel of het rijden door rood. Maar de politie geeft aan ook boetes te hebben uitgeschreven voor te luide uitlaten, zijruiten met slechte lichtdoorlatendheid of het niet op eerste vordering willen afgeven van het rijbewijs. 

“Naast de processen-verbaal hadden de collega’s ook nog een ander resultaat behaald.”, aldus de politie. Er wordt gesproken van de aanhouding van een gesignaleerd persoon, die 20 dagen hechtenis krijgt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant