Basisschoolkinderen kunnen gratis meelopen met de Boxmeerse Avondvierdaagse (Foto: archief)
Basisschoolkinderen kunnen gratis meelopen met de Boxmeerse Avondvierdaagse (Foto: archief)

Loop jij ook mee met de Boxmeerse Avondvierdaagse?

Algemeen 598 keer gelezen

BOXMEER | De Avondvierdaagse Boxmeer staat weer op de agenda, en wel voor de eerste volle week van juni. Van dinsdag 4 tot en met vrijdag 7 juni kunnen de wandelschoenen weer worden aangetrokken en afstanden van 5 tot en met 40 kilometer getrotseerd worden. Leerlingen van deelnemende basisscholen kunnen weer gratis meelopen.

“Alle routes zijn inmiddels beschreven en gecontroleerd.”, meldt de organisatie over de verschillende te lopen afstanden, variërend van 5, 10, 15, 20, 25 en 40 kilometer. “De eerste dag gaan we richting Beugen, de tweede dag richting Sint Anthonis, de derde dag richting Oeffelt en de laatste dag richting Vierlingsbeek/Overloon.” De routes starten en finishen allen bij sporthal ’t Hoogkoor in Boxmeer, en zijn via verschillende manieren te volgen.

Inschrijven kan tot en met maandag 3 juni via www.vierdaagseboxmeer.nl. Op de eerste dag, dinsdag 4 juni, kan er ook nog ingeschreven worden, echter ligt de prijs dan iets hoger en kan er enkel contant worden afgerekend. Kinderen die op school zitten bij de deelnemende basisscholen kunnen gratis meelopen. De organisatie van de Boxmeerse Avondvierdaagse wil op deze manier graag “een belangrijke impuls geven aan het in beweging krijgen van de jeugd”. De gratis deelname is mogelijk dankzij enkele grote sponsoren én het vertrouwen in de begeleiders van de jeugd dat ze wel per dag of voor de volle vierdaagse hun deelname betalen. “Als u met uw kind wilt meelopen is het gewenst vooraf digitaal in te schrijven. U maakt het dan mede mogelijk om voor de basisschoolleerlingen gratis te kunnen laten deelnemen.”

Voor meer informatie over de Boxmeerse Avondvierdaagse, de routes, het aanmelden of andere onderwerpen, kijk je op
www.vierdaagseboxmeer.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant