Afbeelding
Foto:

Kaartverkoop Outlands van start; Line-up Vierlingsbeeks festival bekend

Event 1.059 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | De kaartverkoop voor Outlands is woensdagavond officieel van start gegaan. Ook de line-up voor de komende editie van het Vierlingsbeekse muziekfestival is bekendgemaakt. Outlands vindt op vrijdag 21, zaterdag 22 juni en zondag 23 juni plaats op sportpark Soetendaal. The Enchanted Forest (‘het betoverde bos’) is het centrale thema van het driedaags muziekfestijn.

“We hebben tal van bekende artiesten weten te strikken, een hele mooie line-up”, meldt Outlands-voorzitter Roel Gerrits trots. “Op vrijdag trappen we af met de feestbeesten van de Sjieke Bazen die de EK-wedstrijd Nederland - Frankrijk om 21.00 uur met ons gaan kijken en dat duel ook met muzikale deuntjes begeleiden. Daarna gaan we nog een paar uurtjes knallen met de muzikale georganiseerde chaos van Danzany & De Feestmeester en een optreden van dj Darkraver. De tent wordt gehost door het dj-duo Duukie & Peer, dat diverse lokale dj’s heeft uitgenodigd om de tent op de kop te zetten.” 

Op zaterdag is het traditioneel tijd voor hardcore en raw hardstyle, vervolgt Gerrits. “Met topartiesten als Act of Rage, B-Front, D-Sturb, Devin Wild, Cryex, Vertile en vele andere acts zit dat wel goed op onze mainstage. De hardcore is in de tent te vinden met topacts als D-Fence, Juliex, N-Vitral en Manifest Destiny. De zaterdag zal met deze acts knallen als nooit tevoren.” 

Op zondag wordt het feestprogramma op de mainstage vervolgd met optredens van toppers als FeestDJRuud, Freddy Moreira, Outsiders, Kruzo en Sjieke Bazen. “En in de tent is er voor ieder wat wils, van feest- tot Nederlandstalig muziek, met optredens van dj ‘s en zangers als Immer Hansi, Vieze Jack, René Schuurmans en Ronnie Ruysdael. De kaartverkoop is gestart, zorg dat je je tickets snel scoort”, zo besluit Gerrits.

Openingstijden Outlands: vrijdag 21 juni 19.00 - 01.00 uur, zaterdag 22 juni: 13:00 - 23.30 uur en zondag 13.00 - 23.00 uur. Op zaterdag en zondag wordt het muziekfestijn afgesloten met vuurwerk. Alleen bezoekers van 18 jaar en ouder krijgen toegang tot het festival.

Meer informatie op de website www.outlandsfestival.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant