Kees en Sonja brengen Volendam naar Cuijk.
Kees en Sonja brengen Volendam naar Cuijk.

Volendams Muziekfeest bij Partycentrum De Bond

Event 722 keer gelezen

CUIJK | Café de Bond, hét partycafé van Cuijk, organiseert op zondag 19 mei een geweldig Volendams Muziekfeest. Deze gezellige meezingparty belooft hét hoogtepunt van het lange Pinksterweekend te worden. Onder andere Kees en Sonja staan op het affiche, geen onbekenden voor het Cuijkse Partycentrum. 

Nog voor Kees en Sonja een muzikaal duo vormden hadden de zangers individueel al hun strepen verdiend. Als oprichter van de Tribute to the Catsband en de band Stampvast mocht Kees zodanig veel de bühne op dat hij zijn vaste werkgever voor het laatst de hand kon schudden. Sonja had tegelijkertijd ook al wat singles uitgebracht en zag haar naam op menig affiche bij de Oosterburen prijken. Ze was fan van de Tribute to the Catsband en kwam tijdens één van die optreden met Kees in contact. Al gauw werd duidelijk dat ze hun liefde en passie voor muziek deelden. De zanger nodigde zijn fan uit voor een optreden in Café Centraal te Volendam. Daar zag een laaiend enthousiast publiek hoe tijdens ‘Mon Amour’ de vonken van het podium spatten.

Het goede begin was gemaakt en daarna ging het hard. Peter Weijers, eigenaar van Café de Bond, vertelt dat Kees regelmatig aanvragen kreeg om liedjes van BZN te zingen. “Maar dat kan natuurlijk niet zonder zangeres.” De samenwerking met Sonja werd definitief en tijdens de lockdowns ontstond het idee voor het ‘Volendams Muziekfeest’.

 “En wat is nou een betere manier om Pinksteren mee door te komen dan met zo’n Volendams meezingfestijn?”, zegt Peter enthousiast. “Kees en Sonja komen alle hits van BZN en The Cats hier in Café de Bond zingen. Maar ze zullen zeker ook andere liedjes uit de jaren ’60 en ’70 spelen. Perfect om lekker op de te dansen.” Als het duo even op ademt komt en pauze houdt, zal DJ Francesco het muzikale voor zijn rekening nemen. 

Klinkt dit allemaal als muziek in de oren? Zorg dan dat je zondag 19 mei er bij bent bij het Volendams Muziekfeest bij Café de Bond in Cuijk. Het feest begint om 17:00 uur. Kaartjes zijn te koop voor €10,- per stuk. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant