Afbeelding

Bands on Stage opent theaterseizoen Openluchttheater de Speultuin Oploo

Kunst en cultuur 576 keer gelezen

OPLOO | Aanstaande zondag 28 april start het theaterseizoen in Oploo met Bands on Stage. Dit jaar zijn er twee bands gecontracteerd en beide gaan ze twee sets spelen. Bereid je voor op genreoverstijgend middagje, te danken aan BenD’r en Three of a Kind. 

BenD’r is een ervaren band uit de omgeving van Mill. De band bestaat uit zeven personen en spelen vele muziekstijlen, van soul en pop tot Nederlandstalige hits en rock.

De tweede band die van zich zal laten horen is Three of a Kind. Stomende rock, opzwepende rock-’n-roll en vuige pop. Dat is het minste wat je kunt verwachten van de gangmakers van Three of a Kind. Ze gaan van de jaren ’50 en zijn rock-’n-roll, naar de classic rock van de jaren ’60; van Duitse schlagers naar Hollandse meezingers. Bij Three of a Kind weet je één ding zeker, een feestje is gegarandeerd..!!

Meer informatie
Het optreden begint op zondag 28 april om 15.00 uur. Net als andere jaren is de setting wat informeler als bij de andere optredens omdat de bands optreden bij de Parkboerderij zodat een natje en een droogje vlakbij zijn. Natuurlijk zijn er ook zitplaatsen. Kaarten voor Bands on Stage zijn verkrijgbaar via www.graancirkel-oploo.com en kosten € 7. Ook aan de kassa zijn kaarten verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant