Afbeelding

Tiny bedankt, Tiny bedankt…

Sport 68 keer gelezen
MILL – Tiny bedankt, Tiny bedankt…, het klonk zaterdagavond luid en uitbundig uit de monden van de aanwezige handballers en vanaf de hoge tribunes daalde een daverend applaus op hem neer.
‘Hem’ is Tiny van Katwijk, de handbalicoon van MHV ’81 in Mill die zaterdag in de pauze tussen de thuiswedstrijd van Dames 1 en Heren 1 officieel werd gehuldigd voor 25 jaar scheidsrechterschap. De totaal verraste clubman heeft overigens een bijna onmeetbare staat van dienst, want hij was jarenlang speler, trainer en commissielid.
Mieke Geven, voorzitter van de NHV-afdeling Brabant, was er samen met secretaris Ab Hofman voor naar Mill afgereisd. Mevrouw Geven sprak warme woorden en overhandigde de zilveren fluitist een toepasselijke zilveren fluit. Een niet alledaagse handeling, want in heel Brabant waren er vorig jaar maar vier handbalscheidsrechters die deze mijlpaal bereikten. Ook MHV-voorzitter Harm Vermeulen greep de microfoon om Tiny van Katwijk te bedanken. Waarna hij door de bestuurders, de club, het damesteam en zijn familieleden in de bloemen werd gezet.

Jubilaris. Clubikoon Tiny van Katwijk ontvangt de zilveren fluit uit handen van Mieke Geven. (foto: De Maas Driehoek).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant