Roel Bonants is door Ledenraadslid Ingrid Kloosterman onderscheiden voor zijn grote verdiensten voor het amateurvoetbal
Roel Bonants is door Ledenraadslid Ingrid Kloosterman onderscheiden voor zijn grote verdiensten voor het amateurvoetbal Foto: KNVB

Gouden KNVB-speld voor Roel Bonants

Voetbal 1.442 keer gelezen

BEUGEN/CUIJK | Roel Bonants, voormalig secretaris van voetbalvereniging JVC Cuijk, is door Ledenraadslid Ingrid Kloosterman afgelopen week onderscheiden voor zijn verdiensten voor het Zuid-Nederlandse amateurvoetbal met een Gouden KNVB-speld.

Bonants heeft in de afgelopen 24 jaar zich in veel verschillende functies ingezet. Zowel in Zeist als lid van de verenigingsraad van de KNVB als nu alweer vele jaren als ambassadeur. Ook was hij actief bij VIOS’38 en JVC Cuijk, waar hij de hoogtijdagen van de club heeft meegemaakt. In deze jaren was Ingrid Kloosterman de voorzitter van JVC Cuijk. “Ik ben trots dat ik juist Roel heb mogen onderscheiden”, zegt Kloosterman. “Roel is met zijn 42 jaar erg jong voor een gouden KNVB-speld, dat maakt het ook zo bijzonder. De meeste gouden spelden worden uitgereikt aan 60-plussers. Als je echter al zijn jaren waarin hij actief was in de vele verschillende functies bij elkaar optelt, heeft hij er 60 jaar vrijwilligerswerk opzitten. Ook heeft hij zich altijd op een zeer betrokken en actieve manier ingezet voor VIOS’38 en JVC.”
Inmiddels is Bonants alweer zeven jaar actief als ambassadeur van het amateurvoetbal in Nederland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant