Pol van Boekel
Pol van Boekel Foto: Jos van Boekel

Scheidsrechter Pol van Boekel geeft lezing in Vierlingsbeek

Voetbal 806 keer gelezen

VIERLINGSBEEK | Op donderdag 19 januari is Pol van Boekel te gast bij KBO Vierlingsbeek-Groeningen voor het houden van een lezing over onder meer het WK 2022 in Qatar. 

Van Boekel is één van de Nederlandse voetbalarbiters in het betaald voetbal en de nummer één van Nederland op het gebied van VAR (Video Assistant Referee). In 2022 kreeg Pol aanstellingen als scheidsrechter en als VAR bij topwedstrijden in Nederland en als VAR bij internationale wedstrijden. Zo was hij als VAR aanwezig bij de finale van de Europa League, bij de EK voor dames en bij de WK in Qatar. Pol was de enige Nederlander, die de laatste vier van het WK haalde en was de VAR bij de strijd om de derde en vierde plaats.
Van Boekel gaat vertellen wat precies de taken zijn als VAR, hoe hij zich voorbereidt, hoe zijn training eruit ziet, hoe om te gaan met stress en met Social Media. Tijdens de pauze zal een loterij georganiseerd worden.

Aanmelden
De lezing is donderdag 19 januari om 13.30 uur in gemeenschapshuis Joffershof in Vierlingsbeek. Niet-leden zijn ook welkom (entree is 5,00 euro inclusief koffie/thee, leden KBO gratis). Aanmelden per mail naar josenwilmavb6@gmail.com of tel. 0478-631839

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant